Real Madrid: kimaradt az utazó keretből, a kölcsönadását kérte

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.19. 19:25
null
Ritka pillanatok egyike: Martin Ödegaard (fehérben) a pályán (Fotó: AFP)
Kedd délután nagy meglepetést keltett a madridi sportsajtóban, hogy Martin Ödegaard kimaradt a Real Madrid labdarúgócsapatának keretéből a harmadosztályú Alcoyano elleni szerdai Király-kupa-mérkőzésre. Azóta kiderült, ennek hátterében minden bizonnyal az áll, hogy a norvég futballista a kölcsönadását kérte a klub vezetőségétől – írta a Marca.

 

A most 22 éves támadó 2015-ben igazolt a Real Madridhoz, azóta játszott kölcsönben két holland csapatnál, a Heerenveennél és a Vitesse-nél, valamint a spanyol élvonalbeli Real Sociedadnál is, többnyire eredményesen, a királyi egylethez visszatérve azonban hosszabb távon nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba; Zinédine Zidane vezetőedző ebben az idényben eddig csak kilenc tétmérkőzésen (hét bajnoki és két BL-találkozón) szavazott neki bizalmat.

Úgy tűnik, Ödegaard megelégelte a padozást, mert a Marca beszámolója szerint a kölcsönadását kérte a klub vezetőségétől, ezért már az Alcoyano ellen készülő keretbe sem került be – amelyből egyébként a sérült Dani Carvajal mellett Luka Modric és Raphaël Varane is kimaradt, de ők pihentetés céljából.

A REAL MADRID KERETE AZ ALCOYANO ELLENI KUPAMÉRKŐZÉSRE


SPANYOL KIRÁLY-KUPA
A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Január 20., szerda

21.00: Alcoyano–Real Madrid (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik