Real Madrid: Jovics már egy ideje törött lábbal edzett

Vágólapra másolva!
2020.05.11. 20:31
null
Luka Jovicsra hosszú kihagyás vár (Fotó: AFP)
Az első hírekkel ellentétben nem Madridban, hanem még Belgrádban eltörte a lábát Luka Jovics, a Real Madrid szerb csatára, akinek a lábában a spanyol klub orvosai mutattak ki sarokcsonttörést.

 

Jovics nemrég tért vissza Spanyolországba, ahol először otthon edzett, majd a közös edzések megkezdése előtt elvégzett orvosi vizsgálatok során lábfájásra panaszkodott. Ezután derült ki a csonttörés, amely csaknem két hónapos kihagyást jelent. A spanyolok úgy tudták, Madridban sérült meg, de a 22 éves futballista édesapja elárulta, hogy még Belgrádban.

„Nagyon csúnyán megütötte magát – mondta Jovics apja a szerb Kurirnak. – Nem is tudom, hogy mondjam, egy falról esett le, nem tudom pontosan, hogyan történt. Csak egy baleset volt. Nagyon megijedt, kétségbeesett. Utána is minden nap edzett, volt, hogy nagyon fájt neki, máskor kevésbé. Ki gondolta volna, hogy ilyen súlyos lesz?”

Jovicsért tavaly nyáron 60 millió eurót fizetett a Real az Eintracht Frankfurtnak, a 2019–2020-as idényben 24 tétmérkőzésen két gólt szerzett, és a koronavírus-járvány alatt Szerbiában megszegte a karantén szabályait, ami miatt bűnvádi eljárás indult ellene.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik