Real Madrid: Januárig megoldódik az Mbappé-ügy – idézték Pérezt, aki korrigált

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.10.05. 14:32
null
Florentino Pérez szerint félreértették, amit mondott (Fotó: Getty Images)
Ismét Kylian Mbappé lehetséges Real Madridhoz szerződésétől hangos a nemzetközi sajtó, miután a francia sztárcsatár az RMC Sportnak és a L'Équipe-nek adott interjújában is megerősítette, hogy a „királyiakhoz” szeretett volna szerződni nyáron, míg a madridiak elnöke, Florentino Pérez a spanyol El Debaténak adott nyilatkozatában beszélt a PSG játékosáról – ám szerinte a mondandóját félreértették.

Mint ismert, Kylian Mbappé az RMC Sportnak és a L'Équipe-nek adott interjújában is megerősítette, hogy nyáron távozni szeretett volna a PSG-től, de csak a Real Madrid jöhetett volna szóba úticélként. Ezzel egy időben a „királyiak” elnöke, Florentino Pérez az El Debate című spanyol lapban adott interjút Arancha Rodríguez újságírónak.

„Januárra már lesznek híreink Mbappéról, addigra reméljük, hogy teljesen megoldódik az ügy” – idézte az újság a Real Madrid elnökét – sugallva, hogy a téli átigazolási időszakban bejelenthetik a transzfert – ő azonban az RMC Sportnak nyilatkozva korrigálta ezt a kijelentést.

„Félreértették a mondandómat. Arra gondoltam, hogy várnunk kell a következő év elejéig ahhoz, hogy bármi is történhessen az üggyel kapcsolatban. Mindig is tiszteletben tartottuk a PSG-t, hiszen jó kapcsolatot ápolunk a klubbal” – mondta Pérez.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik