Real Madrid: hihetetlen adat – percenként 72 ezer euróba kerül Hazard játéka

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.12.05. 14:24
null
Eden Hazard az új Alexis Sanchez? (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madridban futballozó Eden Hazard ismét megsérült november végén. Ugyan a belga klasszisnak továbbra sem megy a játék a spanyol fővárosban, az biztos, hogy a pénzzel nem lesz gondja. Az As kiszámolta, amióta a királyi gárdában rúgja a bőrt, játékperceként 72 258 eurót keresett.



A belga klasszis 2019 nyarán szerződött a Real Madridba, s azóta nem igazán megy neki a játék. A folyamatos sérülések miatt az elmúlt idényben 22 mérkőzésén csupán egy gólt és négy gólpasszt jegyzett. Ebben a szezonban valamivel már jobban termel, hat meccsen két találatig jutott.

A spanyol As hozta nyilvánosságra azt a rendkívüli adatot, amely szerint Eden Hazard játékpercenként 72 258 euróba került eddig a királyi gárdának – ha a 100 milliós vételárához hozzáadjuk a 18 hónap alatt megkeresett 34.4 milliós bérét, és ezt elosztjuk a 28 mérkőzésén lejátszott 1860 percével, akkor pontosan ezt az összeget kapjuk meg.

Eden Hazard legutóbb a Deportivo Alavés elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg a találkozó első félidejében.

A Real Madrid közleményt adott ki játékosa sérüléséről, amiből kiderül, hogy Hazard jobb combjában keletkezett izomsérülés. A beszámolóból nem derült ki, mennyit kell kihagynia a Real Madrid sztárjának, viszont sajtóhírek szerint 2-3 hetes kényszerpihenő várhat rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik