Real Madrid: Ha valaki menni akar, hadd menjen – Ancelotti

Vágólapra másolva!
2021.10.29. 18:55
null
Ancelotti nem állna Hazard útjába (Fotó: AFP)
Szerdán azt mondta a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, Carlo Ancelotti, hogy Eden Hazard posztján más játékosokat preferál. Az olasz szakembert a királyiak pénteki sajtótájékoztatóján arról kérdezték, mit tenne, hogyha az egyik gyengébben teljesítő futballistája – például Hazard – máshová szeretne szerződni.

 

Egy ideje téma a nemzetközi sajtóban, hogy Eden Hazard amellőzöttsége miatt télen klubot válthat. A Real Madrid sajtótájékoztatóján így arról is megkérdezték Carlo Ancelotti vezetőedzőt, hogy elengedné-e a jelenlegi kiírásban nem túl jól teljesítő – 9 tétmérkőzés alatt mindössze egyetlen asszisztot jegyző – belga játékost.

„Soha, egyetlen csapatomnál sem kényszerítettem maradásra az elvágyódó labdarúgóimat. Ha valaki menni akar, akkor el kell engedni – idézte a Marca Carlo Ancelottit, aki Vinícius Jr. egészségi állapotára is kitért az Elche elleni, szombati bajnoki előtt. – Még fiatal, így gyorsabban regenerálódik, mint a többiek. Az utóbbi pár meccsen több nagyobb rúgást is kapott, de szerintem nincs gond. Ha nem érzi megfelelő állapotban magát, akkor padozni fog.”

Az olasz szakembertől azt is megkérdezték, mit szólna, ha Xavi lenne az FC Barcelona következő vezetőedzője.

„Minden jót kívánok neki trénerként” – mondta szűkszavúan Ancelotti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik