Real Madrid: furcsa terv, aminek Mourinho és Zidane is része

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.08. 08:52
Ahhoz, hogy a következő idényben is Santiago Solari irányítsa a Real Madrid labdarúgócsapatát, egy kisebb csoda kellene. Sőt, a hírek szerint a blancók korábbi játékosának már csak napjai vannak hátra a kispadon. Florentino Pérez ugyanis különleges tervvel állt elő…

Korábban arról szóltak a hírek, hogy nyáron váltanának edzőt a Bajnokok Ligájából az Ajax elleni párharc során már a nyolcaddöntőben búcsúzú királyiak, ám Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke most előállt egy tervvel a hírek szerint, amely azt hozza magával, hogy Solarinak azonnal mennie kell.Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke most előállt egy tervvel a hírek szerint, amely azt hozza magával, hogy Solarinak azonnal mennie kell.

Mint arról többek közt a Telegraph és a spanyol As is beszámolt, szinte biztos, hogy José Mourinho veszi át a Real Madrid irányítását, a kérdés csak az, mikor.

Furcsa terv készül a Real Madridnál, aminek Mourinho és Zidane is része? (Fotó: AFP)
Furcsa terv készül a Real Madridnál, aminek Mourinho és Zidane is része? (Fotó: AFP)

A madridi Tele Madridnál úgy tudják, már csak apróságokon egyezkednek a felek, és a Manchester Unitedtől 2018 decemberében menesztett vezetőedző hamarosan visszatér a blancók kispadjára.

Igen ám, de ez még mindig nem a vége! Pérez ugyanis nem Mourinhóban látja a hosszú távú megoldást, hanem Zinédine Zidane-t szeretné visszacsábítani.

A franciával már fel is vette a kapcsolatot a madridiak elnöke, ám Zidane azt mondta, ebben a káoszban nem szívesen venné át a csapatot, viszont, ha nyáron újra felteszik neki ezt a kérdést, akkor már nem biztos, hogy nemet mond.

Tehet Florentino Pérez terve jelenleg úgy néz ki, hogy most az idény végéig Mourinho irányíthatja a Real Madridot, és ha beválik, persze maradhat, de sokkal valószínűbb, hogy ha a francia legenda is hajlik rá, Zidane visszatér nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik