Real Madrid: eltörölték CR sárga lapját, játszhat szombaton

Vágólapra másolva!
2015.04.10. 12:03
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága eltörölte Cristiano Ronaldo ötödik sárga lapját, amit a háromszoros aranylabdás klasszis a Rayo Vallecano ellen kapott műesésért.

Az illetékes testület döntésének értelmében a portugál játékos pályára léphet az Eibar elleni szombati meccsen, amely 16 órakor kezdődik.

A fővárosi együttesből biztosan hiányzik majd az egyaránt öt-öt sárgát begyűjtő Toni Kroos és James Rodríguez, míg a négy-négy figyelmeztetésnél járó Sergio Ramosnak, Luka Modricnak és Dani Carvajalnak figyelnie kell.

A Real Madrid az újonccsapatot követően egy hónapon belül a Málagával, a Celta Vigóval, az Almeríával és a Sevillával találkozik a bajnokságban. Amennyiben CR-t valamelyik mérkőzésen figyelmezteti a játékvezető, a soron következő bajnokit ki kell hagynia.

A hírek szerint a királyiak azért fellebbeztek Cristiano Ronaldo sárga lapja ellen, mert Gareth Bale kisebb sérülés miatt valószínűleg nem léphet pályára szombaton, és a Realnál nem szerették volna, ha mindkét kulcsember kihagyja az Eibar elleni összecsapást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik