Real Madrid: Eden Hazard százmillióért érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.13. 16:05
null
A Chelsea mezért hamarosan a Real Madridéra cseréli (Fotó: AFP)
A francia L'Équipe értesülései szerint minden lényegi kérdésben megállapodott egymással a Real Madrid és a Chelsea a belga Eden Hazard átigazolása ügyében. A lap úgy tudja, Hazard-ért 100 millió eurót fizetne a madridi klub, és a május 29-i Európa-liga-döntő után jelentheti be hivatalosan a szerződtetését.

 

Eden Hazard 2012-ben 32 millió euróért érkezett a Lille-től a Chelsea-hez, amelynek színeiben eddig 351 tétmeccsen 108 gólt szerzett. A belga támadót még egy évig köti szerződés a Chelsea-hez, ám már hosszú ideje keringenek a pletykák arról, hogy a Real Madridba vágyódik.

Hazard már az elmúlt hétvégén arra célozgatott, hogy hamarosan elköltözhet Londonból, s köztudott róla, hogy gyerekkorában Zinédine Zidane volt a kedvenc játékosa, aki most az edzője lehet a Real Madridnál – írja a francia lap.

A L’Équipe továbbá arról is beszámol, hogy értesülései szerint az üzletben érdekeltek már hetekkel ezelőtt megegyeztek, s a madridiak eredeti tervei szerint a BL-döntő másnapján jelentették volna be Hazard érkezését. Miután azonban nincs spanyol érintett csapat a fináléban, ezért néhány nappal előbbre hozták a hivatalos bejelentés dátumát, s az Európa-liga fináléja utáni napon jelentik be a belga átigazolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik