R. Madrid: Del Piero beköszönt C. Ronaldóék edzésére - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 13:14
Alessandro Del Piero csatlakozott a Real Madrid észak-amerikai túrájához, de csupán egy köszönés erejéig: a Juventus legendás csatára ellátogatott Cristiano Ronaldóék utolsó Los Angeles-i edzésére, ahol köszöntötték egymást a portugál aranylabdással és a klub többi tagjával.

Az elmúlt két évben Ausztráliában légióskodó Del Pieróval a királyiak hivatalos honlapja egy gyors interjút is készített, amelyben az olasz honfitársát, a Real Madrid vezetőedzőjeként májusban BL-t nyerő Carlo Ancelottit minden idők legjobbjának nevezte. Del Pieróval a királyiak hivatalos honlapja egy gyors interjút is készített, amelyben az olasz honfitársát, a Real Madrid vezetőedzőjeként májusban BL-t nyerő Carlo Ancelottit minden idők legjobbjának nevezte.

„Azért jöttem, hogy köszönjek Carlo Ancelottinak. Ő minden idők legjobb futballedzője, ezt a Real Madrid 10. BEK/BL-trófeájával is bizonyította. Ez egy fantasztikus pillanat volt a klub és az ő pályafutása szempontjából is” – idézi a realmadrid.com Del Pierót, aki a folytatásban sem finomkodott a dicsérő szavakkal.

„Rengeteg mérkőzést játszottam a Real Madrid ellen, ami minden alkalommal nagyszerű élmény volt. Idén nyáron tovább erősödött a keretük. Jamest figyeltem a világbajnokságon, ahol rendkívüli teljesítményt nyújtott. Még nagyon fiatal, hatalmas jövő előtt áll. Toni Kroos is elsőrendű igazolás, a Real egyik legfontosabb középpályása lehet a következő években.”

Del Piero látogatását követően a Real Madrid az AS Roma ellen lépett pályára, a mérkőzést Francesco Totti góljával a „farkasok” nyerték meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik