Real Madrid: Courtois nem léphet pályára Sevillában

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.01.09. 17:43
null
Courtois egy darabig nem védhet (Fotó: AFP)
Csípőproblémája miatt várhatóan tíz napot kell kihagynia Thibaut Courtois-nak, a Real Madrid labdarúgójának. A kapus így lemarad a Leganés elleni kupapárharcról és a Real Betis elleni sevillai mérkőzésről is. 

A Real Madrid szerdán számolt be Courtois kényszerpihenőjéről, s bár a felépülés becsült hosszára nem tért ki kommünikéjében, spanyol sajtóértesülések szerint előzetesen tíz napra tehető a kihagyás.

A 26 esztendős kapus így biztosan nem lép pályára szerda este a Leganés ellen a Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Santiago Bernabéu Stadionban és vasárnap a Real Betis elleni, idegenbeli bajnokin. Várhatóan nem lesz bevethető a jövő szerdai kupavisszavágón sem, míg három nappal később a Sevilla ellen is kérdéses lesz a játéka a La Liga rangadóján.

Courtois kidőlésével tovább bővült a Real Madrid sérültlistája: Gareth Bale, Toni Kroos, Marco Asensio, Marcos Llorente és Mariano Díaz hiánya már eddig is gondot okozott Santiago Solari vezetőedzőnek, aki október végén vette át a fővárosi együttes irányítását. Bár az argentin tréner vezetésével magára talált az előtte hullámvölgyben lévő csapat, legutóbbi két bajnokiján csupán egy pontot szerzett, így hátránya tízpontosra nőtt az éllovas FC Barcelonával szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik