Real Madrid: Casemiro megvédte Bale-t a szurkolóktól

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.12. 18:57
null
Casemiro megvédte Gareth Bale-t (Fotó: AFP)
Gareth Bale több mint két év után lépett ismét pályára a Santiago Bernabéu Stadionban szombaton, a Real Madrid Getafe elleni spanyol első osztályú labdarúgó-bajnoki meccsén (2–0). A játékos a 74. percben állt be, s a királyiak szurkolótábora meglehetősen elutasító módon fogadta: kifütyülte a klasszist, akit most csapattársa, Casemiro védett meg.

Gareth Bale a most hétvégi meccset megelőzően legutóbb 2020. február 26-án játszott a Santiago Bernabéu Stadionban. Casemiro szerint a szurkolóknak nem kellene ilyen formában hangot adniuk a walesi játékossal kapcsolatos negatív érzéseiknek.

„Nem tetszik, hogy Bale-t kifütyülték a minap. Ő az egyik ikonikus játékosa ennek a klubnak, és ha őt kifütyülik, azzal a Real Madrid történelmét is kifütyülik. Ezt nem szeretem, a szurkolóknak támogatniuk kellene minket. Minden sokkal jobb akkor, amikor mind együtt vagyunk. Remélem, kedd este, a Chelsea ellen libabőrösek leszünk a Bernabéuban uralkodó hangulat miatt, szükségünk van rá” – utalt Casemiro a 21 órakor a címvédő ellen kezdődő BL-negyeddöntő visszavágójára, amelynek 3–1-es előnyben vág neki a spanyol együttes.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
KEDD
21.00:
Bayern München (német)–Villarreal (spanyol) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 0–1
21.00: Real Madrid (spanyol)–Chelsea FC (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik