Real Madrid: Calafat Brazíliába utazott, Endricket szerződtetné

Vágólapra másolva!
2022.11.04. 17:34
null
(Fotó: AFP)
Harmadszor is Brazíliába utazik a Real Madrid küldöttsége, hogy a 2006 nyarán született támadó, Endrick leigazolásáról tárgyaljon, ez alkalommal a megfigyelők főnöke, a brazil-spanyol állampolgár Juni Calafat találkozik a 16 éves üstökössel, hogy vázolja a Real vele kapcsolatos terveit, és rábeszélje arra, írjon alá előszerződést a spanyol csapathoz.



A Marca szerint 35-40 millió euróért válthat klubot Endrick 2024-ben, amikor betölti a 18. életévét, de természetesen a két klub jóval korábban megállapodhat egymással a transzferről. Endrick ezen a nyáron kötött profiszerződést a Palmeirasszal, ebben a bajnokságban 5 mérkőzésen 3 gólig és 1 gólpasszig jutott 181 perc alatt, de számtalanszor betalált felkészülési mérkőzéseken és az U20-as csapatban, az U17-es válogatottban pedig 200 perc alatt 6 kanadai pontot szerzett.

A kivásárlási ára 60 millió euró, ám a Palmeiras annak idején szóban úgy egyezett meg a játékos szüleivel, hogy már 40 millióért is elvihető.

Két legkomolyabb kérője eddig a PSG és a Barcelona volt, azonban spanyol források szerint már a Real az első számú esélyes, mert Calafat Vinícius Júnior és Rodrygo példájával tudja rávenni az aláírásra Endricket.

A Real azért is sietteti az előszerződést, mert a Marca értesülései szerint attól tartanak a madridiak, hogy a PSG egy „piacon kívüli” ajánlattal megelőzi őket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik