Real: Benzema megsérült, nem játszik a hétvégén

MTI/H. D.MTI/H. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.19. 14:32
null
Karim Benzema megsérült, nem játszik a hétvégén (Fotó: AFP)
A spanyol labdarúgó La Ligában második helyen álló Real Madrid sérülés miatt nem számíthat szombati bajnokiján Karim Benzemára – írja az MTI.

 

Zinédine Zidane vezetőedző pénteken közölte, hogy az idény eddigi tétmérkőzésein 17 gólos francia csatár a Real Valladolid elleni találkozón biztosan nem lesz bevethető, az pedig még kérdéses, hogy jövő szerdán, az Atalanta elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős összecsapáson pályára léphet-e.

A 33 esztendős Benzema kihagyta a királyi gárda pénteki edzését, ennek oka helyi médiaértesülések szerint egy csütörtökön előjött bokaprobléma. A francia tréner nem tért ki a kihagyás várható hosszára.

A Real Madrid első keretéből immár kilencen hiányoznak, köztük Benzema mellett a csapatkapitány Sergio Ramos, illetve Eden Hazard. Zidane leszögezte: noha minden sérülés kifejezetten rosszul jön, mégsem a kimaradókra koncentrálnak, hanem azokra a futballistákra, akik bevethetők. A vezetőedző kiemelte: még két sorozatban versenyben vannak, és mindkettőben a végsőkig fognak küzdeni.

A spanyol bajnokságban a Real Madrid hátránya 6 pont az éllovas és egy lejátszott meccsel kevesebbel álló városi rivális Atlético mögött, ám mint azt Zidane kiemelte, a hátralévő fordulókban még 45 pont szerezhető.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik