Real Madrid: Benzema hat trófeát nyerne az új szezonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.06. 19:06
null
Karim Benzema szerint a Real Madrid képes az összes sorozatban a csúcsra érni (Fotó: Action Images)
A Real Madrid francia válogatott csatára, Karim Benzema nem aprózza el, elmondása szerint hat trófeát szeretne nyerni a következő idényben.

 

A királyi gárda Carlo Ancelotti irányításával első évében két trófeát nyert, előbb a Király-kupában a Barcelona ellen ülhetett fel a trónra, majd az Atlético Madrid elleni BL-finálét nyerte meg – a klub történetének 10. BEK/BL-sikerét aratva ezzel.

A francia támadó azonban még jobb szezont szeretne csapatával futni, kezdve a Spanyol és az Európai Szuperkupa elhódításával-

„Mindent meg akarok nyerni – mondta nemes egyszerűséggel Benzema a Marcának. – Ez az, amit a Real Madridnak kötelessége megtennie. Meg akarjuk nyerni mind a hat trófeát, amelyért harcba szállunk.”

„Ott van a klubvilágbajnokság, a Spanyol Szuperkupa, az Európai Szuperkupa, a bajnokság, a Bajnokok Ligája és a Király-kupa – tette hozzá a francia csatár. – Meg kell nyernünk mindegyiket. Képesek vagyunk rá, hiszen nagyszerű csapatunk van. Azért jöttem Madridba, hogy megnyerjem a tizediket (BEK/BL-trófeát). Erről a trófeáról álmodtam egész életemben, és nagyon büszke vagyok rá, hogy sikerült megnyerni. Soha nem felejtem el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik