Real Madrid: Benzema a derbire már visszatérhet – sajtóhír

RÁCZ PÉTERRÁCZ PÉTER
Vágólapra másolva!
2022.09.07. 17:22
null
Fotó: AFP
Karim Benzemának várhatóan hét–tíz napot kell kihagyni a sérülése után, amelyet a Celtic elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett el. A francia klasszis az Atlético Madrid elleni derbin minden bizonnyal már pályára léphet jövő vasárnap – írta meg az As.

 

Benzema mindössze 30 percet játszott a Celtic ellen, utána le kellett cserélni. A vizsgálatok megállapították, hogy a jobb térde és combja sérült meg. Szakadása nincs, de hétvégén még biztosan nem léphet pályára a Mallorca elleni bajnokin, és a Leipzig elleni jövő szerdai BL-fellépése is kérdéses.

Az As szerint a jövő vasárnapi rangadón az Atlético Madrid ellen jó eséllyel újra bevethető lesz. Az EFE spanyol hírügynökség szerint viszont az a forgatókönyv a reálisabb, amely szerint legközelebb októberben számíthat Benzemára a BL-címvédő.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ

F-CSOPORT

Celtic (skót)–Real Madrid (spanyol) 0–3 (0–0)
Glasgow
, Celtic Park. Vezette: Schärer (svájci)
Celtic: Hart – Juranovic, Carter-Vickers, Jenz, Taylor – O'Riley (Mooy, 72.), McGregor, Hatate (Turnbull, 72.) – Abada (Maeda, a szünetben), Jakomakisz (Furuhasi, 72.), Jota (Haksabanovic, 82.). Menedzser: Ange Postecoglou
Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao (Rüdiger, a szünetben), Alaba, F. Mendy – Modric (Asensio, 80.), Tchouaméni (Camavinga, 71.), Kroos – Valverde, Benzema (E. Hazard, 30.), Vinícius Júnior (Rodrygo, 80.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: Vinícius Júnior (56.), Modric (60.), E. Hazard (77.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik