Real Madrid: Ancelotti szerint Pochettino hazudott Mbappé maradásáról

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.29. 18:12
null
Ancelotti (jobbra) szerint Pochettino nem mondott igazat Kylian Mbappé maradásáról (Fotó: AFP)
Az elmúlt hetek, hónapok fejleményeinek tükrében meglepő kijelentést tett csütörtökön Mauricio Pochettino: a Paris Saint-Germain vezetőedzője száz százalékig biztos abban, hogy Kylian Mbappé a következő idényben is a PSG szolgálatában lesz. Egy nappal később erre a kijelentésre reagált Mbappé legnagyobb kérőjének, a Real Madridnak vezetőedzője, Carlo Ancelotti.

 

„Száz százalékig, mindkét esetben” – válaszolta csütörtökön a L'Équipe francia sportnapilap beszámolója szerint Mauricio Pochettino arra a kérdésre, mennyire látja biztosnak, hogy a következő idényben ő és Mbappé a PSG szolgálatában lesz.

Erre a kijelentésre reagált a madridiak hétvégi, Espanyol elleni bajnokiját megelőző sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti.

„Pochettino azt mondta, hogy Mbappé biztosan marad? Nos, néha az edzők nem mondják el a teljes igazságot” – mondta az olasz tréner.

Mint ismert, a nyáron lejáró szerződésű Mbappét kitartóan emlegetik a Real Madrid első számú célpontjaként – egyelőre nem írt alá új szerződést, a távozásáról szóló pletyka nem hangzik megalapozatlannak –, és mivel a PSG nem érte el céljait a Bajnokok Ligájában, Pochettino pozícióját is ingatagnak tartja a szaksajtó. A legfrissebb tippek szerint nyártól Antonio Conte lehet a csapat vezetőedzője.

Ancelotti azt is elárulta a sajtótájékoztatón, hogy már szombaton bebiztosítaná a bajnoki címet – a „királyiaknak” ehhez egy döntetlen is elég lenne –, de a kulcsjátékosait, köztük Karim Benzemát és Vinícius Júniort, pihentetni fogja a Manchester City elleni BL-elődöntő visszavágójára.

A védelemben David Alaba, Éder Militao és Nacho nélkül lesz kénytelen kiállni a Real az Espanyol ellen, így a védelem közepén várhatóan Jesús Vallejo és Casemiro kezd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik