Real Madrid: a Granada védője pótolhatja Coentraót - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.22. 10:55
A Marca értesülései szerint Fábio Coentrao távozása esetén a Real Madrid labdarúgócsapata a Granada védőjét, Guilherme Siqueirát szerződtetné, aki ideális helyettese lehetne a királyiak első számú balhátvédjének számító Marcelónak.

A 27 esztendős brazil játékos 2010 óta erősíti a Granadát, amelynek színeiben eddig 13 gólt szerzett, abból 11-et tizenegyesből. Siqueira kivásárlási ára a hírek szerint 15 millió euró, a Real Madrid azonban 8 milliónál nem adna többet érte, így a két klub képviselő között még várhatók egyeztetések a vételárat illetően.

A korábban az Udinesét is erősítő védő iránt egyébként a Liverpool, az Everton és a Galatasaray is érdeklődik, sőt tavaly nyáron a Barcelonánál is felfigyeltek a teljesítményére, ám a katalánok végül Jordi Alba átigazolása mellett döntöttek.

Szintén a Real Madridhoz kapcsolódó hír, hogy a Rayo Vallecano lépéseket fontolgat Antonio Adán megszerzésének ügyében. A 26 esztendős kapus távozása mellett szól, hogy Iker Casillas és Diego López mögött nem számíthat sok játéklehetőségre Carlo Ancelotti vezetőedzőtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik