Real Madrid: 40 millióért az angol másodosztályból igazolnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.23. 13:04
Ritkán fordul elő, hogy egy játékos nemet tud mondani a Real Madrid labdarúgócsapatának, az FC Barcelonához szerződő André Gomes azonban ezt tette. Ezzel újabb feladatot adott a királyiak stábjának: kell keresni még egy embert a középpályára! Állítólag már meg is van a kiszemelt…

Mint arról beszámoltunk, annak ellenére, hogy a Real Madrid hajlandó lett volna 50 millió eurót lerakni az asztalra az Eb-győztes középpályásért, André Gomes kisebb meglepetésre a katalánokat választotta.annak ellenére, hogy a Real Madrid hajlandó lett volna 50 millió eurót lerakni az asztalra az Eb-győztes középpályásért, André Gomes kisebb meglepetésre a katalánokat választotta.

A madridiak biztosak voltak benne, hogy meg tudják győzni a portugált, ám miután hoppon maradtak, újra szét kell nézniük a piacon, kit lehet hozni a középpályára.

Az angol The Telegraph információi szerint máris véget ért a keresgélés, a blancók az angol másodosztályba visszacsúszó Newcastle Eb-t is megjárt francia játékosát, Moussa Sissokót nézték ki.

A 2013 óta a „szarkákat” erősítő, 26 esztendős francia távozása szinte biztos, mivel – többször elmondta – nem szeretne Championship-együttesnél futballozni a következő idényben, ha pedig a Realnál komolyan gondolják a megszerzését, könnyen lehet, hogy pillanatok alatt megoldódik a francia sorsa.

A középpálya közepén, valamint szélsőként, sőt, olykor csatárként is bevethető, 44-szeres francia válogatott játékosért 40 millió eurót szeretne kapni a Newcastle, ezzel a madridiak lehetnek a befutók, ugyanis bár az Everton és a Juventus is érdeklődik Sissoko iránt, ez az összeg nekik vélhetően túl sok lenne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik