Real: hiába Zidane dicsérő szava, nyolc év után távozna a védő – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.03. 09:42
null
Varane nyolc év után távozhat Madridból (Fotó: AFP)
A spanyol El Chiringuito TV információi szerint hiába Zinédine Zidane korábbi bizakodó nyilatkozata, Raphaël Varane nyolc év után nyáron távozni szeretne a Real Madridtól. A Juventus, a Manchester United és a Paris Saint-Germain is a 25 éves védő kérői között van.

 

A spanyolok úgy tudják, Varane a héten hivatalosan is jelezte a Real vezetőségének, hogy távozni szeretne. A 25 éves francia bekk nyolc éve futballozik Madridban, s bár távozása hosszú ideje téma a sajtóban, a nemrég visszatérőZinédine Zidane korábban optimistán nyilatkozott róla.

„Boldognak és elhívatottnak látszik. Egyáltalán nem látom rajta azt, amiről az emberek beszélnek. Ő a negyedik számú kapitányunk, és ezzel még nem ért csúcsra itt” – fogalmazott honfitársáról a francia tréner

Varane 2011 óta a Real játékosa, a csapattal minden trófeát megnyert már legalább egyszer, amit lehetett. Többek között négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, kétszeres spanyol bajnok és a Király-kupát is elhódította egyszer a madridiakkal.

A spanyol csatorna úgy tudja, a Juventus pályázik a legjobb eséllyel Varane átigazolására, de a Manchester United és a PSG is élénken érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik