Real: Haaland Madridba vágyódna, Pogba is ott köthet ki – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.10.29. 16:35
null
Haaland és Pogba is Madrid felé venné az irányt? (Fotó: AFP)
A spanyol As arról számolt be, hogy a Barcelona labdarúgócsapata is mindent megtenne Paul Pogbáért és Erling Haalandért, de a szupersztárok a legnagyobb ősi riválisnál, a Real Madridnál köthetnek ki.


Az As értesülései szerint Joan Laporta Erling Haalandot és Paul Pogbát is kiszemelte a Barcelonába. A katalánok jelenlegi pénzügyi helyzete miatt nagyon nehéz elképzelni, hogy bármelyik futballistát is megszerezze, a klubelnök viszont jó kapcsolatot ápol a játékosok menedzserével, Mino Raiolával – állítólag abban reménykedik, hogy Raiola meg tudja győzni ügyfeleit a Camp Nouba igazolásról.

Ugyanakkor maga az 53 éves menedzser sem szeretné, hogy Barcelonában kössön ki akár Pogba, akár Haaland – természetesen minél kevesebbet fizet a klub, annál kevesebb pénz üti az ő markát is.

A Barcával ápolt jó kapcsolat ellenére inkább Madrid felé terelné a két szupersztárt. Paul Pogbát nem lenne nehéz feladat szerződtetnie a Realnak, hiszen a francia középpályás kontraktusa az idény végén lejár a Manchester Unitednél, s korábban többször is hallhattuk, hogy elvágyódik az Old Traffordról. Minden bizonnyal legalább 15 millió eurós fizetést kellene számára biztosítania Florentino Péreznek.

Erling Haaland már nagyobb falat, hiszen a norvég támadónak 2024 nyaráig van megállapodása a Borussia Dortmundnál, a transfermarkt.de pedig jelenleg 150 millió euróra becsüli az értékét. A fiatal csatárért valamelyik sztárklubnak bankot kell majd robbantania, s nem elképzelhetetlen, hogy az a Real lesz – főleg, hogy az As szerint Haaland elmondta Raiolának, a Real Madridhoz írna alá leginkább, a PSG és a Manchester City csak másodlagos opcióknak számítanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik