Real: F1? Gokart? Benzemánál most Ronaldo volt a példa

Vágólapra másolva!
2020.03.31. 16:44
„A Formula–1-et nem szabad összekeverni a gokartozással…” – fogalmazott nemrég Karim Benzema, a Real Madrid futballistája, mikor Olivier Giroud-hoz hasonlították. Ebből persze lett is balhé Franciaországban, így most megmagyarázta kijelentését a támadó.

„A Formula–1-et nem szabad összekeverni a gokartozással, és akkor még finoman fogalmaztam... Kettőnk közül én vagyok az F1” – hasonlította össze magát Benzema Giroud-val.„A Formula–1-et nem szabad összekeverni a gokartozással, és akkor még finoman fogalmaztam... Kettőnk közül én vagyok az F1” – hasonlította össze magát Benzema Giroud-val.

Franciaországban persze azonnal élesen kritizálták a véleménye miatt a Real Madrid csatárát, aki azonban tartja magát a véleményéhez.

Benzema tartja magát a korábbi hasonlatához (Fotó: AFP)
Benzema tartja magát a korábbi hasonlatához (Fotó: AFP)

De hozzátette, azt nem gondolja, hogy ő lenne a világ legjobb csatára.

„Sokan csak az F1-es részt ragadták ki az egészből, pedig elmondtam azt is, Giroud milyen sokat tett a válogatottért. Amit mondtam, ahhoz viszont továbbra is tartom magam, szerintem ez az igazság. Nézzék, ha azt mondták volna, hasonlítsam magam a brazil Ronaldóhoz, akkor azt mondtam volna, ő az F1, és én vagyok a gokartozás...” – idézi a Marca Benzemát, aki egy újabb Instagram Live-videóban reagált a kritikákra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik