Real: elképesztő magyarázat. Ezért robbant ki a CR-botrány?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.17. 20:08
Teljesen váratlanul érte a Real Madrid drukkereit a néhány napja futótűzként terjedő hír: Cristiano Ronaldónak elege van, és búcsút akar inteni a blancóknak. De úgy tűnik, a történet messze nem ilyen egyszerű!

Mint arról beszámoltunk, az A Bola portugál sportnapilap pénteki számában arról írt, hogy az aranylabdás játékos már közölte is átigazolási kérését a királyi klubbal. Az újság megbízható forrásra hivatkozva közölte, a 32 éves sztár „mélyen kiábrándult" az ellene indított eljárás miatt.

Közben jött az újabb hír, a portugál válogatottnál CR már azt is elmondta csapattársainak, nincs visszaút, garantáltan hátat fordít a spanyol fővárosnak.

Könnyen lehet azonban, az egész csak egy remekül tervezett elterelő-hadművelet. A megbízható forrás pedig CR ügynöke.

Mendes indította a balhét? (Fotó: AFP)
Mendes indította a balhét? (Fotó: AFP)

Az adócsalási ügybe keveredő Cristiano Ronaldo ugyanis nem az első, aki Jorge Mendes sztárügynök ügyfelei közül a bíróságra kell, hogy járjon. Korábban például Radamel Falcaót is hasonló vádakkal illették, a kolumbiai pedig ki is rúgta Mendest.

A spanyol El Mundo Deportivo úgy tudja, most is az ügynök áll a balhé hátterében, ugyanis az ő tanácsaira rendezte át pénzügyeit a portugál klasszis, mondván, teljesen legális, amit csinál.

Mendes pedig most attól retteg, a per miatt Ronaldo is megválik tőle, ezért elindította azt a pletykát az A Bolánál, hogy ügyfele távozni akar, és mindenért a Real Madridot kezdte okolni.

Cristiano Ronaldót könnyen lehet, saját ügynöke keverte bajba (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldót könnyen lehet, saját ügynöke keverte bajba (Fotó: AFP)

Tény, nem az első ilyen húzása lenne ez a világ egyik legismertebb futballügynökének, aki ráadásul nem meglepő módon remek kapcsolatot ápol évek óta a botrányt kirobbantó lappal…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik