Real: CR elárulta, hogy ki ellen volt a legnehezebb játszania

Vágólapra másolva!
2016.10.27. 18:53
Cristiano Ronaldo, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid sztárja szerint eddigi pályafutása során Ashley Cole ellen volt a legnehezebb játszania.

A duó számtalan alkalommal találkozott, hiszen CR hat évig játszott a Manchester Unitedben, míg Ashley Cole előbb az Arsenalban, majd a Chelsea-ben futballozott, de a válogatott mérkőzések során is többször egymásnak feszültek.

Ronaldónak van kihez viszonyítania, a Premier League és a válogatott mellett a La Ligában és a Bajnokok Ligájában szereplő védőket is alaposan megismerhette.

„Az évek során több nagyszerű párharcot vívtam Ashleyvel, egy másodperc levegővételhez sem jutottam mellette. Nagyon kitartó játékos, gyors és kemény a szereléseknél. Mindig tudtam, hogy ellene sosem lesz könnyű meccsem.”

A portugál aranylabdás mesélt mentoráról, Sir Alex Fergusonról is.

„Ferguson egy apafigura. Az összes edzőm fontos volt az életemben, de amikor megérkeztem a Real Madridhoz, akkor már férfiként érkeztem, viszont amikor az MU-hoz igazoltam, akkor még csak egy fiú voltam. Szükségem volt Sir Alexre ahhoz, hogy azzá váljak, aki most vagyok” – zárta mondandóját CR.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik