Real: Ancelotti CR-re számít, Sterlinggel nem számol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 11:06
Szerdán a Liverpool vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligájában a Real Madrid, a két labdarúgócsapatot a napokban az angolok jó formát mutató fiatal támadója, Raheem Sterling miatt többször kapcsolatba hozták a sajtóban. Carlo Ancelotti madridi vezetőedző azonban tagadta, hogy bármiféle terveik lennének a 19 éves támadóval.

„Sterling nagyszerű futballista, minden bizonnyal Európa egyik legjobbja, de nálunk is vannak extra képességű játékosok" – zárta rövidre a pletykát egyelőre Ancelotti, miként egy másikat is próbált hasonlóan elkenni.Ancelotti, miként egy másikat is próbált hasonlóan elkenni.

„Száz százalékig biztos vagyok, hogy marad a Realban" – az olasz ezzel Cristiano Ronaldóra utalt, akivel kapcsolatosan az elmúlt hetekben sokszor írt a sportsajtó, hogy visszatér a Premier League-be, még konkrétabban a Manchester Unitedba.

Sterling liverpooli szerződése 2017-ig érvényes – értékét a transfermarkt.de 21 millió euróra teszi –, ám az elmúlt évben olyan rohamosan fejlődött, hogy a klub új feltételekkel kötne vele szerződést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik