Real: a női vb sztárjával köszönthet be az újabb galaktikus korszak

Vágólapra másolva!
2019.10.01. 09:06
A FIFA-nál a 2018–2019-es idény legjobb női labdarúgójának választott Megan Rapinoe-val szeretné megerősíteni keretét a Real Madrid női csapata – számolt be a spanyol As című sportlap. A kétszeres világbajnok szerződtetésével a női galaktikusok felépítésébe kezdene Florentino Pérez klubelnök – teszi hozzá az újság.

A Real vezetőségét az sem zavarja, hogy Rapinoe épp szeptemberben beszélt arról, ha még egyszer légiósnak áll, akkor szívesen kipróbálná magát a Bajnokok Ligája-döntős FC Barcelona színeiben.Rapinoe épp szeptemberben beszélt arról, ha még egyszer légiósnak áll, akkor szívesen kipróbálná magát a Bajnokok Ligája-döntős FC Barcelona színeiben.

„Szeretek utazni, mindig is szerettem utazni. Imádtam azt az egy évet is, amikor a Lyonban futballoztam. Talán a karrierem vége előtt még játszanék Spanyolországban. A Barca játéka például egészen lenyűgöző, igazán szórakoztató és inspiráló figyelni őket” – idézi a 34 éves amerikai beIN Sportsnak adott nyilatkozatát az As.

A Real idén nyáron indított női csapatot, egész pontosan felvásárolta az élvonalba frissen feljutott, szintén madridi székhelyű CD Tacónt.

A 158-szoros amerikai válogatott Rapinoe a 2019-es női világbajnokság gólkirálynője volt. Jelenleg hazájában, a Reign FC-ben futballozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik