Primera División: Gonzalo Higuaín gólkirály akar lenni

Vágólapra másolva!
2010.08.09. 13:13
Az együttessel megnyerhető trófeák mellett az egyéni elismerések is nagy motivációval bírnak Gonzalo Higuaín számára. A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatának gólerős argentin támadója a 2010-2011-es szezonban gólkirály akar lenni.

Higuaín jó és gólerős formában várja a spanyol élvonalbeli bajnokság (Primera División) három hét múlva kezdődő rajtját – a szombati tengerentúli felkészülési mérkőzésen két remek góllal vette ki a részét a Los Angeles Galaxy elleni 3–2-es sikerből –, és már a 2009–2010-es idényben is nagyon közel volt a gólkirályi címhez (Pichichi-díj), de a szezont végig parádés formában végig játszó Lionel Messit nem tudta megelőzni. a Los Angeles Galaxy elleni 3–2-es sikerből –, és már a 2009–2010-es idényben is nagyon közel volt a gólkirályi címhez (Pichichi-díj), de a szezont végig parádés formában végig játszó Lionel Messit nem tudta megelőzni.

Higuaín 27 találattal zárt – klubtársa, a portugál aranylabdás Cristiano Ronaldo 26-tal –, míg honfitársa, a bajnoki címét megvédő Barcelona kulcsembere, Messi 34-ig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik