Primera División: amit nem szabad Ujfalusinak, szabad Dani Alvésnek?

Vágólapra másolva!
2010.09.21. 21:45
Két nap alatt lett rövidre zárva a nagy indulatokat keltő és visszhangot kapó Messi kontra Ujfalusi ügy, a cseh védő durva szabálytalanságáért azonnali piros lapot kapó Fernández Borbalán játékvezetőnek alighanem még lesznek nehéz pillanatai.

Pedig ennek az ügynek aligha a játékvezető volt a főszerelője, ő jó helyezkedéssel korrekt ítéletet hozott, amikor kiállította az argentin szélsőt buktatás helyett bokán taposó cseh légióst. Azóta már kiderült, hogy a rehabilitációs edzéseket kedden elkezdő Messire hét-tíz napos kihagyás vár, míg Ujfalusit két meccsről tiltotta el a fegyelmi bizottság. Ujfalusit két meccsről tiltotta el a fegyelmi bizottság.

Borbalánnak azonban nem ez volt az első „odalépős" esete: 2009. február elsején a barcelonai Daniel Alvés kísértetiesen hasonlóan állította meg Santanderben a házigazdák szélsőjét, Toni Moralt. A Racing játékosa – hasonlóan Messihez – megúszta húzódásokkal a brazil belépőjét, a különbséget a másfél évvel ezelőtti és a vasárnapi történtekhez képest Borbalán sporttárs ítélete jelentette, aki Ujfalusit azonnal lezavarta, Dani Alvésnek azonban még sárga lapot sem adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik