Primera División: verekedés a játékoskijáróban a Real meccse után

Vágólapra másolva!
2012.11.12. 11:33
A vasárnap esti Levante–Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzést követően a játékoskijáróban dulakodás vette kezdetét. Sergio Ramos, a madridiak védője pedig Sergio Ballesterost, a Levante csapatkapitányát kritizálta.

Mint ismert, a Real Madrid indulatoktól sem mentes találkozón győzte le 2–1-re a házigazdát. A játékvezető César Muniz Fernández jelentése szerint a kedélyek a lefújás után sem csillapodtak, ugyanis José María Higuero Campos, a Real Madrid biztonsági főnöke és Vicente Gómez Herrero, a Levante edzői stábjának a tagja olyan heves vitába keveredett a mérkőzés után, hogy az incidens tettlegességig fajult, és a játékosoknak kellett szétválasztani őket.indulatoktól sem mentes találkozón győzte le 2–1-re a házigazdát. A játékvezető César Muniz Fernández jelentése szerint a kedélyek a lefújás után sem csillapodtak, ugyanis José María Higuero Campos, a Real Madrid biztonsági főnöke és Vicente Gómez Herrero, a Levante edzői stábjának a tagja olyan heves vitába keveredett a mérkőzés után, hogy az incidens tettlegességig fajult, és a játékosoknak kellett szétválasztani őket.

Sergio Ramos pedig kifogásolta Sergio Ballesteros, a valenciai gárda csapatkapitánya megmozdulásait a mérkőzésen, amelyek a válogatott védő szerint nem emlékeztették őt a labdarúgásra.

„A Levantéban mindig van egy személy, aki nem viseli el a vereséget. Igen, Ballesterosról beszélek. Neki a boksz jobban megy, mint a foci. A mérkőzés után odajött az öltözőbe, és megkérdezte, eltalálták-e Cristiano Ronaldót könyökkel. Mintha a meccsen nem vette volna észre” – mondta Ramos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik