NL: Sergio Ramos visszatérhet a spanyol válogatottba – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.09.15. 11:43
null
Sergio Ramos másfél év után lehet ismét válogatott (Fotó: AFP)
A Marca értesülései szerint Sergio Ramos neve is szerepel a svájciak és a portugálok ellen készülő spanyol válogatott bővebb keretében.

A Marca beszámolója szerint a PSG 36 éves, veterán védője, Sergio Ramos másfél év kihagyás után újfent meghívót kaphat Luis Enrique spanyol szövetségi kapitánytól a válogatott keretébe, miután a nemzeti csapatnál a kapitány által bevethetőnek gondolt védők száma jelentősen megfogyatkozott.

A 180 válogatottbeli szereplésével spanyol csúcstartó Ramos erőnléti problémák és sérülés miatt lemaradt a tavalyi Európa-bajnokságról, ám mára ismét megszilárdította a helyét a PSG kezdőjében.

Ramos lehetséges visszatérését indokolná, hogy nem maradt túl sok alternatíva a védőként bevethető játékosokat tekintve Luis Enrique számára: Inigo Martínez csupán egy meccset játszott ebben az idényben, Aymeric Laporte annyit sem, Eric García nem tudja állandósítani a helyét az FC Barcelonában.

Sergio Ramos mindössze 18 évesen, 2005-ben mutatkozott be a spanyol válogatottban, s legutóbb – a 180. alkalommal – 2021 márciusában lépett pályára a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik