La Liga: Toni Kroos a nyáron távozhat a Real Madridtól – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2022.10.21. 11:52
null
Toni Kroos csak akkor hosszabbít a Reallal, ha elég játékpercet kap (Fotó: AFP)
Toni Kroos a spanyol El Nacional értesülései szerint nyáron távozhat a Real Madridtól. A klub szeretne hosszabbítani a 2023-ban lejáró szerződésű német játékossal, azonban a középpályásnak van egy feltétele.

Könnyen lehet, hogy a Real Madridtól Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos és Casemiro után egy újabb meghatározó játékos távozik. Toni Kroos szerződése 2023-ban lejár, ennek következtében ingyen hagyhatná el a spanyol bajnok, illetve Bajnokok Ligája-címvédő fővárosiakat.

A Real Madrid szeretné megtartani játékosát, mivel még mindig kulcsfontosságú Carlo Ancelotti számára, azonban a német középpályásnak van egy feltétele a szerződéshosszabbítás előtt. Kroosnak nem a pénz, vagy a szerződés hossza számít, hanem elég játéklehetőséget szeretne kapni. A német a mostani idényben 13 meccsen 957 percet játszott és szeretne továbbra is a kezdőcsapat része lenni.

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azonban ezt nem tudja garantálni, mivel a BL-címvédő hosszú távon szeretné beépíteni két fiatal futballistáját, Eduardo Camavingat és Aurélien Tchouaménit.

A 32 éves német labdarúgó iránt több klub is érdeklődik. A kérők között szerepel a Manchester United, a Manchester City és korábbi csapata, a Bayern München is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik