La Liga: „Szinte legyilkoltak minket; Boldog karácsonyt!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 12:52
null
Paco Jémez és a Real Madrid négy gólt szerző csillaga, Gareth Bale (Fotó: Action Images)
Paco Jémez vezetőedző alig tudott lelket verni játékosaiba, szégyelli, hogy csapata, a Rayo Vallecano 2–1-es vezetés után – az első félidő derekán kilenc emberre fogyatkozva –10–2-es vereséget szenvedett a Real Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) vasárnapi játéknapján.

 

Paco Jémez úgy fogalmazott: nagyon régen szégyellte magát ennyire, és úgy érzi, csapata a három pontnál többet veszített el vasárnap – sokat a hitelességéből is.

„Átgázoltak rajtunk, megaláztak minket, rendkívül fájdalmas, ami történt. Amikor azt látod az öltözőben, hogy szekrény méretű futballisták zokognak, csak részvétet érezhetsz. Úgy kellett feltámogatnom őket” – érzékeltette a kollektív elkeseredést Jémez, hozzátéve: ilyesminek nem szabadna megtörténnie „a világ legjobb bajnokságában”, de máshol sem.

„Néha úgy éreztem, mintha álmodnék, de sajnos ez volt a valóság – folytatta az edző, aki a két korai kiállítás ellenére sem varrta a játékvezető nyakába a súlyos vereséget, azonban a kettős emberhátrányt természetesen döntő tényezőnek értékelte. – Ritkán lehetünk szemtanúi ilyesminek, és most nem a játékvezetőről beszélek, hanem a körülményekről. Tetszett, amit az első percekben láttam a csapattól. Nagyszerű meccs lehetett volna, akár kiegyensúlyozott is, ha tizenegy a tizenegy ellen játszik, de ez a lehetőség nem adatott meg nekünk. Szinte legyilkoltak minket. Ami Tito piros lapját illeti (az volt az első – A szerk.), nincs miért szemrehányást tennem neki, előfordul ilyesmi. Még ha ez most nagyon érzékenyen érintett is minket. Boldog karácsonyt mindenkinek, a játékvezetőnek is!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik