La Liga: Ronaldo megkezdte a 450 kilométeres túrát

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.05. 17:33
null
Ronaldo érzi, fizikálisan megterhelő lesz számára az út (Fotó: AFP)
A korábbi brazil válogatott legenda, Ronaldo megkezdte hosszú biciklitúráját, miután klubja, a Real Valladolid visszajutott a spanyol labdarúgó első osztályba (La Liga). A 45 éves tulajdonos az előző idényt követő kiesés után ígérte meg, hogy ha csapata egyből feljut az élvonalba, akkor kerékpárral teljesíti az El Caminót.

A Valladolid második helyen végzett a spanyol másodosztály 2021–2022-es évadában, így feljutott a La Ligába. Ronaldo, aki 2018-ban 51 százalékos részesedést vásárolt a klubban, az idény előtt megígérte, hogy ha a csapat visszakapaszkodik az első osztályba, letekeri a Szent Jakab-utat, ami közel 500 kilométernyi kerékpározást jelent.

„Megígértem, hogy ha visszajutunk a La Ligába, megcsinálom az El Caminót. Biciklizni fogok, mert futni nem tudok. A feleségemmel vasárnap vágunk neki Valladolidból és kerékpárral megindulunk Santiago de Compostelábal” – nyilatkozta a Fenomén.

A brazil csillag és partnere útjukat a Valladolid stadionjánál kezdik, 450 kilométerre a céltól, Santiago de Compostelától.

„Tudom, hogy fizikálisan szenvedni fogok, de ez egy felejthetetlen élmény lesz” –mondta Ronaldo a híres észak-spanyolországi zarándokútról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik