La Liga: pénzbírságra számíthat Joan Laporta

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.19. 13:19
null
Joan Laportát meg is büntetheti a spanyol szövetség (Fotó: AFP)
Luis Rubiales elbeszélgetett Joan Laportával arról, hogy ezentúl ne menjen le a játékvezetők öltözőjébe, mint ahogyan azt a Real Madrid–Barcelona mérkőzés után tette. A vendégek elnöke egy elmaradt tizenegyest kért számon a bírón, amely komolyan befolyásolhatta volna a meccs alakulását.

 

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid 3–1-es győzelmet aratott a Barcelona ellen a vasárnapi el Clásicón. Joan Laporta a mérkőzés lefújása után nehezményezte, hogy Robert Lewandowski nem kapott tizenegyest Dani Carvajal elleni párharcát követően, a VAR még visszanézést sem kezdeményezett a játékvezető részéről, amit a Real Madrid megkapott a hajrában, a büntetőt pedig Rodrygo értékesítette.

Az esetről Luis Rubiales, a Spanyol Labdarúgó-szövetség elnöke is nyilatkozott. „Az elnökök állandóan hívnak, hogy panaszkodjanak a VAR miatt. Beszéltem Laportával tegnap, és elmondtam neki, hogy nem helyes lemenni a játékvezetők öltözőjébe, ő is tudja, hogy ez így van.” Az eset miatt Laporta pénzbüntetésre számíthat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik