La Liga: Ferran Torres már Barcelonában, hamarosan aláírhat – sajtóhír

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.12.26. 19:09
null
Ferran Torres lábsérülés miatt nem volt ott a Manchester City keretében a Leicester City elleni összecsapáson (Fotó: AFP)
Az átigazolási hírekben jártas olasz újságíró, Fabrizio Romano értesülései szerint Ferran Torres megérkezett Barcelonába, és hamarosan hivatalosan is megerősítheti a szélső szerződtetését a katalán együttes.

 

A hír szerint az átigazolás tényét a következő órákban megerősítik, a kötelező orvosi vizsgálatokon pedig hétfőn eshet át a játékos, aki lábsérülés miatt nem volt ott a Manchester City Leicester City elleni keretében.

Az olasz újságíró arról ír, hogy a Barcelona 55 millió eurót fizet a Manchester Citynek Ferran Torresért, amely különböző bónuszokkal további 10 millió euróval nőhet a jövően. A katalán klub Romano szerint a játékossal egy öt évre szóló szerződést ír majd alá.

A 21 esztendős spanyol játékos ebben az idényben négy bajnokin kapott lehetőséget a Manchester Cityben, amelyeken két gól mellett egy gólpasszt jegyzett. Az angol együtteshez 2020 nyarán igazolt a Valenciától 28 millió euró ellenében, a mértékadó transfermarkt.de alapján a jelenlegi értéke 45 millió euró.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik