La Liga: a volt újpesti tovább javította remek gólstatisztikáját

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 13:56
null
Enisz Bardi (Fotó: AFP, 2019)
Az Espanyol elleni szombati idegenbeli győzelemhez (3–1) góllal hozzájáruló volt újpesti labdarúgó, Enisz Bardi a Levante történetének ötödik legeredményesebb élvonalbeli góllövője lett.

A 2017 nyarán Újpestről igazolt labdarúgó ebben az idényben három gólnál jár, az előzőben is ennyit szerzett, a 2017–18-as kiírásban kilencet, és a 15 gólos teljesítmény elég ahhoz, hogy Arouna Konéval holtversenyben a klub örökgóllistájának ötödik helyén álljon.

A Levantének a mostani mindössze a 14. idénye az élvonalban, ezért egyelőre alacsonyak a góllövőlista legjobbjainak mutatói: az északmacedón középpályást két jelenlegi csapattárs, José Luis Morales (34) és Roger Martí (28), valamint David Barral (18) és Riga Mustapha (17) előzi meg.

Bardi gólgyűjteményének különlegessége, hogy amikor ő a kapuba talált bajnoki mérkőzésen, a csapata mindig szerzett pontot: 10-szer nyert – a legutóbbi kilenc „gólos” meccse ilyen volt –, háromszor döntetlent ért el (Bardinak eddig két kétgólos meccse volt a Ligában).

ENISZ BARDI LEGUTÓBBI GÓLJA 0:48-TÓL (átkattintással)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik