Kép: összerakták az álomcsapatát, de Griezmann reklamál

Vágólapra másolva!
2020.03.23. 11:07
null
Griezmann nem tökéletesen elégedett az álomcsapattal (Fotó: AFP)
A 29. életévét március 21-én betöltő Antoine Griezmannt természetesen sokan felköszöntötték a jeles napon, így a Bleacher Report futballal foglalkozó aloldala is. A portál a születésnap alkalmából összeszedett egy álomcsapatot azokból, akikkel Griezmann valaha együtt futballozott. Ám azzal vélhetően nem számolt, hogy az érintett is hozzászól a bejegyzéshez…

 

A Bleacher Report egyik munkatársa, Sam Tighe a következő álomcsapatot állította össze Griezmann volt és jelenlegi csapattársaiból, kiegészítve az ünnepelttel:

Marc-André ter Stegen (Barcelona) – Juanfran (Atlético Madrid), Raphaël Varane (francia válogatott), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – N’Golo Kanté (francia válogatott), Sergio Busquets (Barcelona), Paul Pogba (francia válogatott) – Lionel Messi (Barcelona), Kylian Mbappé (francia válogatott), Antoine Griezmann.

Kétségtelenül veretes névsor, de Griezmann hozzászólásban jelezte: Carlos Velát, a tengerentúli MLS-ben szereplő Los Angeles FC támadóját hiányolja a névsorból, akivel a Real Sociedadnál három éven át voltak csapattársak.

B/R Football on Twitter

Antoine Griezmann turns 29 today-his all-time XI is seriously good

CANCHA on Twitter

Por el cumpleaños 29 de Antoine Griezmann, Bleacher Report hizo una imagen con los compañeros más talentosos que ha tenido, pero al francés se le hizo extraño no ver a uno




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik