Kép: Messi, Neymar és CR is reagált a terrortámadásra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 15:56
Mint ismert, csütörtökön a járókelők közé hajtott egy furgon Barcelona legnépszerűbb sétálóutcáján, a La Ramblán. Az eset halálos áldozatokat is követelt, illetve rengetegen megsérültek. Korábban a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is kifejezte együttérzését, most csatlakozott Lionel Messi, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, a Barcelona korábbi játékosai közül Neymar és Dani Alves, valamint a Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo is.

Lionel Messi: „Szeretném együttérzésemet és támogatásomat kifejezni a szeretett Barcelonánkat ért borzalmas támadás áldozatainak, családjainak, barátoknak, továbbá elutasítani mindenfajta erőszakos cselekedetet. Nem adjuk meg magunkat, sokkal többen vagyunk olyanok, akik békés, gyűlölet nélküli világban szeretnének élni, ahol a tisztelet és az elfogadás az együttélés alapjai.” Lionel Messi: „Szeretném együttérzésemet és támogatásomat kifejezni a szeretett Barcelonánkat ért borzalmas támadás áldozatainak, családjainak, barátoknak, továbbá elutasítani mindenfajta erőszakos cselekedetet. Nem adjuk meg magunkat, sokkal többen vagyunk olyanok, akik békés, gyűlölet nélküli világban szeretnének élni, ahol a tisztelet és az elfogadás az együttélés alapjai.”


Neymar: „Isten óvja az összes családot. Szeretlek, Barcelona!”

Que Deus conforte todas as famílias #PrayForBarcelona te quiero BARCELONA

1.1m Likes, 12k Comments - Nj neymarjr (@neymarjr) on Instagram: "Que Deus conforte todas as famílias #PrayForBarcelona te quiero BARCELONA"

Andrés Iniesta: „Mindannyiunkat megdöbbent, ami történt, és azok a hírek, amik a mi városunkból hallhatók. Szeretet!”

Todos consternados por lo que ha pasado y las noticias que siguen saliendo desde nuestra ciudad. Todo mi cariño.

313.3k Likes, 943 Comments - Andres Iniesta (@andresiniesta8) on Instagram: "Todos consternados por lo que ha pasado y las noticias que siguen saliendo desde nuestra ciudad...."

Dani Alves: „Békét, békét, békét kérek!”

"Paz, paz, paz por favor"

505.7k Likes, 1,168 Comments - DanialvesD2 My Twitter (@danialves) on Instagram: ""Paz, paz, paz por favor""

Gerard Piqué: „Össze kell állnunk – jobban, mint valaha – a városunkat ért támadás ellen. Minden támogatásom azoknak, akiket érintett ez a barbárság.”



Cristiano Ronaldo: „Felháborítanak a Barcelonából érkező hírek. Minden támogatásom és együttérzésem az áldozatok családjáé, barátaié.”



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik