Kép: máris „bepróbálkozott” Messinél egy orosz csapat

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.03. 16:55
null
A Szpartak Moszkva máris „bepróbálkozott” Messinél (Fotó: AFP)
A tavaly nyári „megyek, nem megyek” óta a futballvilág egyik legnépszerűbb témája Lionel Messi jövője. Mint ismert, a Barcelona sztárjátékosa 2021 nyarán lejáró szerződése értelmében január 1-től szabadon tárgyalhat bármelyik csapattal. Nem meglepő módon van olyan, aki ezt ki is használná…

Habár a többek között a PSG-vel és a Manchester Cityvel is szóba hozott Messi a La Sextának adott interjúban világosan megmondta, hogy egyelőre nem tárgyal más csapatokkal, azért van, akit ez nem tántorít el – mint például az orosz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Szpartak Moszkvát sem.

Természetesen sportszakmai okokkal a csapat aligha győzhetné meg Messit arról, hogy a napfényes Barcelona mellől a fagyos Moszkvába költözzön, ezért a Szpartak humorosra vette a figurát. A klubnál összevágtak egy képzelt Instagram-beszélgetést, amely során az argentin támadó gyorsan lerendezi a január 1-i határidő lejártát követően érdeklődni próbáló orosz csapatot.

Szpartak: – Szia, Leo!
Messi:
– Nem.

A moszkvai csapat mindezt „Fájdalom.” címszó alatt osztotta meg a Twitter-oldalán – ha sztárjátékost nem is, de azért némi jókedvet szereztek a rajongóknak ezzel.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik