Kép: a Burger King kíméletlenül beleszállt Hazard-ba

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.03. 11:28
null
Eden Hazard kihagyta az edzést, a Burger King megtalálta rá az okot… (Fotó: AFP)
Kíméletlen poénnal szállt bele a Burger King étteremlánc spanyol nyelvű Twitter-oldala Eden Hazard-ba – írja a madridi As. A Real Madrid 2019 nyarán érkező sztárigazolása eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Spanyolországban, és többször is olvasni lehetett arról, hogy ennek a játékos nem megfelelő állapota lehet az egyik oka. Spanyol sajtóhírek szerint kedden a belga kihagyta az edzést, mire az étkezde „megmagyarázta” a távollétet.

Az El Chiringuito TV az elsők között számolt be Hazard hiányzásáról, feltéve a kérdést, hogy vajon miért nem gyakorolt a játékos. Erre a bejegyzésére kontrázva a Burger King közösségi oldalán magyarázatként mindössze ennyi volt olvasható: „Kettő az egyben a Burger Kingben”, ezzel sugallva, hogy a Real Madrid támadója az étteremhálózat valamelyik étkezdéjében ücsörög edzés helyett.

Ez természetesen csak vicc: valójában minden bizonnyal valamilyen egészségügyi probléma helyett hagyta ki a tréninget Hazard, aki legutóbb november végén sérült meg. Akkor négy mérkőzést hagyott ki.

A bajnokság harmadik helyén álló Real Madrid szombaton 16.15-től az Huescához látogat a La Ligában.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik