Kép: 70 öltéssel kellett összevarrni a játékos arcát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.21. 14:15
null
Álex Bergantinos – még a szerencsétlen sérülés előtt (Fotó: AFP)
Ijesztő sérülést szenvedett Álex Bergantinos, a Deportivo La Coruna csapatkapitánya a Mallorca elleni, első osztályba jutásért vívott párharc első mérkőzésén. A 34 éves futballista Marc Pedrazával ütközött olyan szerencsétlenül, hogy teljesen felszakadt a szája és az arcbőre. Meg kellett műteni, de szerencsére már jobban van.


Bergantinosnál egyből látszott, hogy nagy a baj, a szabálytalanságot elkövető Pedraza is megijedt, világos volt, hogy nem perceken belül gyógyuló sérülésről van szó. Utóbb kiderült, műtétre is szükség van a Depor játékosánál, amelynek keretein belül 70 öltéssel kellett összevarrni a száját és az arcát – írja a Marca.

Az eset miatt kiállított Pedraza társával, Xisco Camposszal együtt még a kórházban meglátogatta kollégáját, aki elmondása szerint nem neheztel ellenfelére az eset miatt. Ő is tudja, milyen a másik oldalon állni: 2017-ben a most visszavonuló Fernando Torresszel ütközött szerencsétlenül, a riadalom akkor is nagy volt, de Torres gyorsan meggyógyult.

Bergantinos már haza is mehetett, a körülményekhez képest szerencsére minden rendben van vele, és bár szóba került, hogy játszhat a visszavágón, úgy tűnik, a gyulladások miatt erre mégsem kerülhet sor – de azért elkísérheti majd a társakat.

Az első meccset 2–0-ra a Deportivo nyerte, a visszavágót vasárnap rendezik.

MARCA on Twitter

EN DIRECTO | Tarjeta roja a Pedraza por un tremendo golpe a Álex Bergantiños, que deja el campo en camilla y con la cara llena de sangre https://t.co/2befGfgk6i #PlayOffLaLiga123


 

Fer Romero de Paz on Twitter

Partirse la cara por el @RCDeportivo. Nadie representa mejor esto que el capitán Álex Bergantiños. Recién salido de quirófano ya estaba pensando en cómo llegar a Mallorca. Jugadores de los que, por desgracia, quedan pocos. Hechos de otra pasta.



 

El Partidazo de COPE on Twitter

Paco Zas, presidente del @RCDeportivo, en @partidazocope con @pepe_torrente en el hospital donde ha sido operado Álex Bergantiños "Está despierto después de la operación" "No puede hablar muy bien, pero ya nos ha dicho que quiere jugar el domingo" #PartidazoCOPE


El Partidazo de COPE on Twitter

Informa @pepe_torrente "Alex Bergantiños está siendo operado por las heridas inciso contusas producidas en la cara" "Desde dentro del @RCDeportivo informan que está bien, pero que han decido operarle por la zona delicada donde están las heridas" #PartidazoCOPE


ZonaMixta RG on Twitter

Álex Bergantiños xa ten a alta pero permanecerá en "repouso deportivo" os próximos días.


RCDLC.com on Twitter

Álex Bergantiños left the hospital this morning. He needed 70 stitches to close the cut in the lip and won't be available for the returning leg.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik