Játékossors: James Rodríguez csak egy lépésre volt az Atléticótól

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.02. 13:23
null
A Real Madridon múlt, hogy James Rodríguez (jobbra) nem került a városi vetélytárshoz (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, James Rodríguez tavaly szeptemberben ismét klubot váltott, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Evertontól a katari al-Rajjanhoz szerződött. Az átigazolási ügyekben mindig jól értesült olasz sportújságíró, Fabrizio Romano a játékosra hivatkozva arról számolt be, hogy évekkel ezelőtt a kolumbiai támadó nagyon közel volt ahhoz, hogy a spanyol élvonalban szereplő Real Madridtól az Atlético Madridhoz kerüljön.

 

„James Rodríguez megerősítette, néhány évvel ezelőtt egy lépésre volt attól, hogy az Atlético Madridhoz szerződjön” – olvasható Fabrizio Romano közösségi oldalaira posztolt bejegyzésében.

„Igen, majdnem megtörtént. A családomat közel akartam tartani magamhoz, a szerződésem készen állt – idézte az olasz sportújságíró a kolumbiai válogatott játékost. – Aztán minden semmissé lett, mert a Real Madrid nem engedett el.”


James Rodríguez 2014-ben a Monacótól szerződött a Real Madridhoz, majd 2017 és 2019 között két idényt töltött kölcsönben a Bayern Münchennél. 2020 szeptemberében szabadon igazolható játékosként került a Realtól az Evertonhoz, onnan pedig tavaly ősszel a katari al-Rajjanhoz igazolt.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik