Ibrahimovic menedzsere diliházba küldené Guardiolát

Vágólapra másolva!
2010.05.31. 22:58
null
Ibrahimovicnak (balra) volt már jobb szezonja, Guardiolának pedig jobb formában teljesítő játékosa<br />(Fotó: Action Images)
David Villa szerződtet&eacute;s&eacute;vel bizonytalann&aacute; v&aacute;lt Zlatan Ibrahimovic helyzete a Barcelona labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;n&aacute;l. A sv&eacute;d csat&aacute;r, de k&uuml;l&ouml;n&ouml;sen menedzsere rendk&iacute;v&uuml;l fesz&uuml;lt hangulatba ker&uuml;lt. Őket h&eacute;tfőn a klub hivatalos k&ouml;zlem&eacute;nyben nyugtatta meg.

„Ha valaki 65 millió eurót költ egy futballistára, és utána nem játszatja, azt elmegyógyintézetbe kell küldeni" – mondta a COM Rádióban Mino Raiola, a svéd center ügyeinek képviselője és intézője, utalva Pep Guardiolára, aki bizony néha bizony mellőzte a tavaly nyáron szerződtetett Ibrahimovicot.

A menedzser elárulta még, hogy a svéd esetében az angliai folytatásnak komoly esélye van, és Ibrahimovicnak is jó teszt lenne kipróbálnia magát a Premier League-ben.

A kijelentéséért később a menedzser elnézést kért, a klub részéről pedig Joan Oliver általános igazgató fogalmazta meg a választ.

„A csapat edzőjére tett utalás nagyon rossz színben tüntetett fel bennünket. A klubnak nincs szüksége pénzre. Nem áll szándékunkban senkit sem eladni. Amennyiben a helyzet mégis túl bonyolulttá válna, akkor le kell ülnünk tárgyalni erről a kérdésről, de a klubnak jelen pillanatban ez nem áll szándékában."

Eddig a klub üzenete, amely a jelek szerint ragaszkodik ugyan a svédhez, de nem mindenáron. Amennyiben ugyanis a helyzet elmérgesedik, Ibrahimovicnak mehetnékje van, mert bizonytalannak érzi a pozícióját, több és biztosabb játéklehetőséget szeretne, akkor tárgyalási alapot képezhet az eligazolása.

Kérőkben, több játéklehetőséget ígérő csapatokban aligha szenved hiányt a svéd csatár, angol klubok is érdeklődnek utána, de lehetősége van visszatérni a Serie A-ba is, ezúttal az AC Milanhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik