Hamit Altintop a Real Madrid új játékosa

Vágólapra másolva!
2011.05.19. 18:41
null
Az idősebb Altintop iker négy évre írt alá (Fotó: realmadrid.com)
A Real Madrid hivatalosan bejelentette, hogy szerződtette a Bayern München lejáró szerződésű labdarúgóját, Hamit Altintopot. A török középpályás négy évre kötelezte el magát a spanyol bajnoki második helyezett csapathoz.

A Real Madrid játékosállománya újabb török futballistával bővült. A királyiak Nuri Sahin szerződtetése után a mai napon bejelentették, hogy megszerezték a Bayer München lejáró szerződésű labdarúgóját, Hamit Altintopot is.

A 28 éves labdarúgó négyéves szerződést kötött a mostani bajnokságban második helyen végző madridi klubbal.

kerdes=Ön szerint Hamit Altintop erősítést jelent a Real Madridnak?|opcio1=Igen|opcio2=Nem|
cikkertekelo_szavazas
cikkertekelo_szavazas
mceBlockPasteEnd
A korona mögött:
Mi nem kértünk falafelt

„Az új középső középpályásunk, aki bevethető mind a két szélen is négy évet töltött a Bayern Münchennél, ahol bajnoki címeket, Német Kupát, német Szuperkupát és Ligakupát nyert, nem említve ráadásul, hogy 2010-ben a FIFA Puskás Ferenc-díjat kapott az év góljáért. Altintopnak hatalmas tapasztalata van, legtöbbször jobb oldali középpályást játszik, de szélsőként is remek teljesítményre képes” – áll a Real Madrid rövid közleményében.

A török vonal így jelentős lesz a Real Madridban: Sahin és Altintop mellett ugyanis a német válogatott Mesut Özil is török származású.

A gelsenkircheni születésű Altintop helyi kisebb csapatokban kezdte pályafutását, 2003-ban igazolt a Schalkéhoz, ahol négy esztendőt töltött el, mielőtt a Bayern Münchenhez került. A török válogatott játékos mostantól a Real Madridban bizonyíthat.

BOMBAGÓL A KAZAHOK ELLEN

A ST. PAULI SEM ÚSZTA MEG

A WERDER IS KAPOTT EGYET

ÁLOMGÓL AZ ANDERLECHT KAPUJÁBA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik