Forlán féláron eladó: a Realnak kínálják

Vágólapra másolva!
2010.11.10. 10:08
null
Forlán (balra) a Real Madridhoz tart? (Fotó: Action Images)
A spanyol Marca napilap beszámolója szerint az Atlético Madrid szeretné eladni Diego Forlánt, és a „matracosok” kedvező áron, 18 millió euróért felkínálták az uruguayi támadót a városi rivális Real Madridnak. A csatár iránt a Tottenham és a Juventus is érdeklődik.

Bár a Real Madridnál korábban úgy nyilatkoztak, nem tervezik új játékos érkezését a téli átigazolási időszakban, elképzelhető, hogy a blancóknál meggondolják magukat, mivel rendkívül kedvező üzletre van kilátás.

FORLÁN 821 PERCE NEM TALÁLT BE
A kétszeres európai aranycipős Forlán egyelőre nem találja a góllövőcipőjét: az Atlético utóbbi 12 mérkőzésén egyszer sem tudta bevenni az ellenfél kapuját. A Primera Divisiónban csak az első két fordulóban volt eredményes, három gólt szerzett, de azóta a bajnokságban és az Európa-ligában is gólképtelen. Ezzel negatív egyéni rekordot döntött, miután 821 perce nem talált be.

A madridi klubokkal kapcsolatos hírekben jól értesült Marca napilap beszámolója szerint a „matracosok” féláron elengednék az uruguayi támadót: mindössze 18 millió eurót kérnek érte, ami a fele kivásárlási árának.

Az újság úgy tudja, hogy a piros-fehérek azért engednék el a 2010-es világbajnokság legjobbjának megválasztott támadót, mert a csapat vezetőedzője, Quique Sánchez Flores nem kedveli a csatárt, és arra kérte a klubvezetőket, hogy a télen adják el.

A Marca szerint az Atlético egy közvetítőn keresztül már kapcsolatba is lépett a Real Madriddal, amelynek jól jönne egy csatár, mivel Karim Benzema egyelőre nem játszik túl jó formában.

Mindenesetre nem csak a „királyi gárda” érdeklődik Forlán iránt: brit lapértesülések szerint a Tottenham 22 millió eurót sem sajnálna a csatárért, míg Olaszországban arról cikkeznek, hogy a Juventus szeretné megvenni a játékost.

A váltás egyébként Forlánnak sem lenne ellenére: néhány hete úgy nyilatkozott, ha jó ajánlatot kap, elgondolkodik az átigazoláson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik