FFT: Nincsenek problémáink – Quique Setién

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.06. 20:16
Quique Setién kitart amellett, hogy továbbra is teljes irányítása alatt tartja az FC Barcelona öltözőjét.

Mint ismert, a Barcelona a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában 2–0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Real Madridtól a Santiago Bernabéu Stadionban. Ezt követően pedig több forrás is arról számolt be, hogy a katalán csapat vezetőedzője elveszítette tekintélyét a játékosok előtt. Arról is lehetett olvasni, hogy a Barcelona több játékosa sem ért egyet a tréner edzésmódszereivel, aki rengeteg újítást vezetett be Ernesto Valverde távozása után.

Setién azonban a Real Sociedad elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón határozottan cáfolta ezeket a pletykákat. „Jól érezzük magunkat az öltözőben. Nincsenek problémáink. Azt gondoltam, hogy nehezebb dolgom lesz. A játékosoknak kivételes a hozzáállása, elfogadnak mindent, amit kérek tőlük” – fogalmazott a szakember.

„Persze egyeseket gyorsabban, másokat lassabban lehet meggyőzni, de ezzel nincs semmiféle probléma. Ez az élet és a munkám része. Minden a legnagyobb rendben van, és bár lehet, hogy a sajtó szeretne többet belelátni a dolgokba, valójában nincs semmi gond” – tette hozzá.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik