„Engem már kirúgtak innen, ember!” – kifakadt a Barca-célpont

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2021.07.19. 11:31
null
Hasta la vista! (Fotó: AFP)
Közelgő olimpia ide, a tomboló nyár és a nyári nyitás utáni tombolás oda, a futball szerelmesei ezen a nyáron is bújják a híreket, alig várják már, kedvenc csapatuk, csapataik kikkel erősítenek – és kikkel nem. Ezen a nyáron is megzörgetünk minden harasztot, utánanézünk a leghihetőbb és legborzalmasabb pletykáknak, és táblázatba gyömöszöljük a legfontosabb igazolásokat. A második kört szokás szerint Spanyolországban zárjuk, sajnos ismét csak virtuálisan.


Mégpedig a fővárosban, az ATLÉTICO MADRIDNÁL, ahol Diego Simeonének a bajnoki aranyérem szerződéshosszabbítást ért. Az argentin mester 2024-ig írt alá, a stábjával egyetemben. Simeone egy ideig a világ legjobban kereső edzője volt évi 43.6 millió eurós álomfizetésével, amelyből a koronavírus miatt jelentősen engednie kellett (egy időben hetven százalékot), és engedett most is.

2012 januárja óta Simeone 527 mérkőzésen vezette az Atlétit, 317 győzelemmel és 89 vereséggel, 886 rúgott és 407 kapott góllal, mérkőzésenként átlagosan két pontot szerezve. Az elmúlt öt évben azonban kínosan mellé-mellényúlt ő és sportigazgatója is a transzferpiacon, hiszen bár rendre jó áron adták el a klubnak nem kellő játékosokat, főleg a fiatalokat, Kévin Gameiro, Nico Gaitán, Sime Vrsaljko, Diego Costa, Thomas Lemar, Álvaro Morata, Nikola Kalinic és Vitolo százmilliókba került a klubnak, és óriási veszteségeket írtak le rajtuk, Diogo Jotát és Theo Hernándezt elhamarkodottan engedték el.

De az összességében ügyes gazdálkodásra jó példa 2019 nyara, amikor a nagy öregek közül távozott ingyen Diego Godín, Filipe Luís és Juanfran, de Antoine Griezmannt 120, Lucas Hernándezt 80, Rodrit 62.7, Gelson Martinst 30, Luciano Viettót 11 millió eurót adták el, ebből jutott bőven a Joao Félix, Marcos Llorente, Mario Hermoso, Kieran Trippier, Renan Lodi, Felipe (Felipe Augusto), Yannick Carrasco, Héctor Herrera sorra. Ugyanis azzal szembesült ez a klub is, hogy nemzetközi szinten közepesnél tehetségesebb vagy jobb játékost nem kapni már húszmillió euró alatt, de Joao Félix mindenestől majdnem 150 millió euróba került.

Tavaly Álvaro Morata kölcsöndíjából és a Thomas Parteyért kapott 50 millióból gazdálkodva megtartották a Kínában magát kőgazdaggá kereső Carrascót, szereztek egy sokat futó középpályást Geoffrey Kondogbia személyében, és mint kiderült, fölöslegesen kölcsönkérték Lucas Torreirát, valamint Moussa Dembélét – de Luis Suárezszel elképesztően nagyot fogtak, a Barcelonában leírt uruguayi támadó „vénségére” 38 mérkőzésen 21 gólt szerzett. És ami fontosabb: újra volt vezére a csapatnak, akire lehetett támaszkodni a legnehezebb pillanatokban.

EZEN A NYÁRON felbontották a cserekapus Axel Werner szerződését, ingyen elengedték a 35.6 millió euróért megvett, nemsokára 32 éves szélsőt, a hatmilliós fizetése nagy részéről lemondó Vitolót a Getaféhoz (a szerződése jövőre llejár); az argentin csatárt, Nicolás Ibánezt pármillióért eladták Mexikóba. Ő két éve igazolt az Atléticóhoz, de egy mérkőzésen sem játszott.

 

 

A kölcsönből visszatértek közül azonnali erősítést csak a balhátvéd Manu Sánchez jelent, a jobbhátvéd Santiago Arias nagyon súlyos sérülést szenvedett leverkuseni kölcsönjátéka alatt. Ingyen sikerült megszerezni a Fluminensétől a 19 éves portugál-brazil szélsőt, Marcos Paulót, akivel még a télen megegyeztek. Akkor az Interrel is tárgyalt, az érte a koronavírus előtt még 30 milliót kérő klubja eladta volna félmillióért a Parmának, a későbbi vételár 15 százalékának a jogával, de a futballista Madridot választotta.

Többször írtunk már róla, az argentin támadó mindenes Rodrigo De Paul kinőtte az Udinesét, eleddig 50 millió eurót kértek érte, most nyáron 35-tel is beérték – először Simeone adatta meg érte ezt a pénzt, amelynek 15 százaléka az előző eladóé, a Valenciáé. Udinei szerződése 2023-ban járt volna le.

Nem tudni, érkezése kiket érint: Lemar 70 millió eurós csalódás, de nincs kérője, fizetése pedig évi hétmillió euró, bruttóban, Saúl Níguezt a Bayern Münchennel és a Liverpoollal hozták hírbe, inkább utóbbi lehet potens kérő. Marcos Llorentét a Manchester United, PSG, Bayern hármassal boronálták össze, ezeknek a transzfereknek nincs sok esélyük, ahogyan Lodi Lyonba igazolásának sem. Ivo Gbric kapust több eséllyel kérte kölcsön az RCD Mallorca, Ariasra ajánlatot tett a Porto, az AM régi ügyfele, Vrsaljkóra a Fenerbache; a Marca szerint a Manchester United 21 millió euróért viheti Trippiert (az először kért 55, majd a legutóbb említett 33 millió helyett ez már erősen akciós ár).

Nem mellékesen az angol játékos immáron a keret nem EU-s részébe került, ahonnan mérkőzésenként csak hárman vethetők be Spanyolországban (Marcos Paulo portugál nagyapja miatt EU-s útlevelet is hord a zsebében, sőt ő utánpótlásszinten a portugálokat erősíti.) Egy év van vissza Héctor Herrera szerződéséből, olcsón elvihető, és már csak évi hárommillió eurót keres. Klubja ötmillió eurót szeretne érte, de mivel legkomolyabb kérője a Valencia, lesz ez még ingyenes transzfer is...

 

Simeone, mint mindig, most is keres középső középpályásokat, a Sporting CP adná is az Európa-bajnokságon is látott Joao Palhinhát, akivel tárgyal a Sevilla is, a játékos azonban inkább Angliába költözne. Húszmillióért minden bizonnyal vihető, miként a lipcsei Marcel Sabitzer és a római Gonzalo Villar, de feleennyi a Simeone stílusában futballozó chilei Erick Pulgar (Fiorentina). A legmeglepőbb kiszemelt a manchesteri Jesse Lingard, Joao Félix szerint inkább a 35 millió euróért leigazolható honfitársát, Renato Sanchest kellene megszerezni.

Filipe Luís és Felipe után nagy gonoszság lenne Luiz Felipével erősíteni, a brazil középhátvédért 20 milliót kér a Lazio, holott a játékos szerződése jövőre lejár; a balhátvéd Javi Galánról írtunk már, és arról is, hogy vele Simeone is „szemez”. Az új jobbhátvéd Héctor Bellerín lehet, ideje lenne elhagynia a spanyolnak az Arsenalt, de képbe került a nagyon drága Max Aarons (Norwich City) is. A bal oldalon mindenhol bevethető Marc Cucurella, aki egy interjúban hogy, hogyan nem, de megemlítette, hogy nem is 30 millió euró az ő kivásárlási ára, hanem csak 18 millió... Az új cserekapus Robin Olsen (AS Roma) vagy a nála fiatalabb, de sokkal drágább „megoldás”, a lengyel Bartlomiej Dragowski (Fiorentina) lehet. A minap szóba került a bergamói Pierluigi Gollini – ám ő olasz értesülések szerint inkább akar kezdő lenni a Tottenhamben, mint kispados Madridban.

Érik a transzferguruk szerint egy Saúl Níguez, Griezmann csere a Barcelonával, ennek két akadálya van: egyrészt a középpályás Madridban 14 millió euró fölött keres, ez túl magas a katalánoknak, akinek Lionel Messi megtartásához sok pénz kellene, és azt se felejtsük el, hogy bármekkora kedvence is volt Griezmann Simeonének, a francia játékos most évi 46 millió eurót kap bruttóban, pontosabban spanyol források szerint a válság hatása miatt csak évi 33 millió ez, de ez is 11-gyel több az atléticós kereseti rekorder, Jan Oblak fizetésénél.

Érdekes, hogy a SkySports szerint a katalánok nem pénzt kérnek Griezmann játékjoga mellett, mivel ő az értékesebb, hanem 15 milliós értékben Renan Lodi vagy Hermoso játékjogát. A francia nem szerepelt a Barca új mezének bemutatásán, Saúl Níguez egy spanyol lap szerint azt mondta az őt éltető és maradásra bírni akaró AM-szurkolók egyikének: „Engem már kirúgtak innen, ember!”. Saúl Níguez ügynökei már tárgyaltak a katalánokkal, a középpályás meg elkövetheti azt a bravúrt, hogy játszik mindhárom spanyol topklubban, lévén ő a Real Madrid nevelése.

Mielőtt még sajnálnánk, jusson eszünkbe a Liverpool érdeklődése, amely legalább havi 1.5 millió eurós fizetéssel kecsegteti őt a nagy száműzetés idejére, klubjának pedig egy spanyol lap szerint 40 millió eurót ajánlottak. Elsőre. Érdekes, hogy a Corriere dello Sport és az As szerint is ekkora ajánlat érkezett Lautaro Martínezért Milánóba...

Nagyjából negyvenedszer említik meg Simeonét és James Rodríguezt, most annyi tény áll azért a haraszt mögött, hogy a szuperügynök Jorge Mendes felajánlotta védencét a Napolinak, a Milannak és az Atlétinek is.

Olcsóbb megoldás a csatársorba a herthás Matheus Cunha, érte 30 millió eurót kell fizetni (ugyanennyiért engedné vissza az OL Moussa Dembélét), picit többet a firenzei Dusan Vlahovicért, és meglepetés lenne, ha versenyre kelnének a PSG-vel a laziós Luis Alberto kegyeiért. Igaz, a River Plate is simán kért 15 millió eurót a 18 esztendős uruguayi csatárért, az egyébként tényleg őstehetség Matías Arezóért, olcsóbb verzió a flamegós Rodrigo Muniz. Akire az ötmilliós ajánlattal nyitó al-Naszt mellett az Inter is felfigyelt, és talán éppen onnan érkezik majd a nyár legnagyobb atléticós dobása, Lautaro Martínez, lásd még a milánóiak megrendült anyagi helyzetét. Ne feledjük, Luis Suárez zsenije ide vagy oda, az uruguayi csatár januárban már 35 éves lesz.

VAN MIBŐL. Hogy miért ez a nagy nyári bevásárlás, amikor a komplett La Liga meghúzza a nadrágszíjat? Tavaly év végén az Atlético adóssága 999 millió euró volt, évi 325 millió eurós összbevétel mellett (a békeidőkben az éves bérkeret nagyobb volt ez utóbbinál), a fizetéseket pedig 27 százalékkal csökkentették. A jegybevételek kiesése 80 milliós kárt okozott, ezért a közgyűlés nemrég 181.9 millió eurós tőkeemelést hajtott végre új részvények kibocsátásával.

Előrefelé menekül tehát az Atlético, egy Joao Félix, L. Martínez/Luis Suárez, Griezmann csatársorral, mögötte egy Marcos Llorente, Koke, De Paul trióval csakis a Bajnokok Ligája-győzelem lehet a cél...

A LA LIGA ÁTIGAZOLÁSAI, 2021 NYARA

DEPORTIVO ALAVÉS
Érkezett: Hara Taicsi (Istra, ingyen), Florian Lejeune (Newcastle United, 4 000 000 euró)
Kölcsönbe:
Manu García (Gijón), José Luis Rodríguez (Lugo), Javi Munoz (Mirandés), Saúl García (Gijón), Iván Martín (Villarreal), Mamadou Loum (Porto)
Távozott: Ramón Miérez (Eszék, kölcsön után végleg, 2 500 000 euró), Olivier Verdon (Ludogorec, kölcsön után végleg, 1 000 000 euró), Javi Munoz (Eibar, ingyen), Manu García (szl.), Jota Peleteiro (szl.), Burgui (szl.)
Kölcsönbe: José Luis Rodríguez (Gijón)
Kölcsönből vissza:
Rodrigo Battaglia (Sporting CP), Florian Lejeune (Newcastle United), Facundo Pellistri (Manchester United), Inigo Córdoba (Bilbao)

ATHLETIC BILBAO
Érkezett: Álex Petxa (Sociedad B, ingyen)
Kölcsönből vissza: Dani Vivian (Mirandés), Kenan Kodro (Valladolid), Inigo Córdoba (Alavés)
Távozott: Iago Herrerín (szerződése lejárt), Ibai Gómez (szerződését felbontották)
Kölcsönbe: Inigo Vicente (Mirandés)

ATLÉTICO MADRID
Érkezett: Marcos Paulo (Fluminense, ingyen), Rodrigo de Paul (Udinese, 35 000 000 euró)
Kölcsönből vissza: Axel Werner (San Luis), Nicolás Ibánez (San Luis), Francisco Montero (Besiktas), Santiago Arias (Leverkusen), Nehuén Pérez (Granada), Ivan Szaponjics (Cádiz), Víctor Mollejo (Mallorca), Rodrigo Riquelme (Bournemouth), Manu Sánchez (Osasuna)
Távozott: Nicolás Ibánez (Pachuca, 3 000 000 euró), Axel Werner (szl.)
Kölcsönbe: Vitolo (Getafe)
Kölcsönből vissza: Lucas Torreira (Arsenal), Moussa Dembélé (Lyon)

FC BARCELONA
Érkezett: Emerson Royal (Betis, 9 000 000 euró), Memphis Depay (Lyon, ingyen), Sergio Agüero (Manchester City, i.), Eric García (Manchester City, i.)
Kölcsönbe: Yusuf Demir (Rapid Wien, 500 000)
Kölcsönből vissza: Monchu (Girona)
Távozott: Júnior Firpo (Leeds United, 15 000 000), Jean-Clair Todibo (Nice, kölcsön után végleg, 8 500 000), Juan Miranda (Betis, kölcsön után végleg, i.), Matheus Fernandes (Palmeiras, i.), Lionel Messi (szl.), Sergio Akieme (Almería, 3 500 000), Konrad de la Fuente (Marseille, 3 000 000), Carles Alená (Getafe, kölcsön után végleg, 5 000 000), Monchu (Granada, i.)
Kölcsönbe: Trincao (Wolverhampton)

REAL BETIS
Érkezett: Juan Miranda (Barcelona, kölcsön után végleg, i.), Youssouf Sabaly (Bordeaux, i.), Rui Silva (Granada, i.)
Kölcsönből vissza: Rober González (Las Palmas), Édgar González (Oviedo)
Távozott: Emerson Royal (Barcelona, 9 000 000), Aissza Mandi (Villarreal, i.)
Kölcsönbe: Dani Martín (Málaga)

FC CÁDIZ
Érkezett: Santiago Arzamendia (Cerro Porteno, 2 100 000), Tomás Alarcón (O'Higgins, 2 000 000), Jeremías Ledesma (Rosario, kölcsön után végleg, 1 800 000), Varazdat Harojan (Asztana, i.)
Kölcsönből vissza: David Mayoral (Hermannstadt), José Matos (Málaga), Sergio González (Tenerife), Nano Mesa (Logronés), Álvaro Giménez (Mallorca)
Távozott: Dani Sotres (Leonesa, i.), Augusto Fernández (visszavonult), José Matos (Burgos, i.)
Kölcsönbe: David Mayoral (Lugo)
Kölcsönből vissza: Ivan Szaponjics (Atlético Madrid), Rubén Sobrino (Valencia), Jairo Izquierdo (Girona)

CELTA VIGO
Érkezett: Franco Cervi (Benfica, 4 00 000), Jose Fontán (Celta Vigo B), Javi Galán (Huesca, 4 000 000)
Kölcsönbe: Matías Dituro (Universidad Católica)
Kölcsönből vissza: Gabriel Fernández (Zaragoza), Okay Yokuslu (West Bromwich)
Távozott: Álvaro Vadillo (Espanyol, kölcsön után végleg, 1 800 000), Jozabed Sánchez (Málaga, kölcsön után végleg, i.), Juan Hernández (Alcorcón , i.), Sergio Álvarez (visszavonult), David Junca (szl.), Facundo Ferreyra (szl.), David Costas (Oviedo, i.)
Kölcsönbe: Sergio Carreira (Mirandés), Gabriel Fernández (Juárez)
Kölcsönből vissza: Jeison Murillo (Sampdoria), Jorge Sáenz (Valencia), Aarón Martín (Mainz)

FC ELCHE
Érkezett:
Iván Marcone (Boca Juniors, kölcsönből vissza, 4 000 000), Lucas Boyé (Torino, kölcsönből vissza, 2 000 000), Enzo Roco (Karagümrük, i.), Pedro Bigas (Eibar)
Kölcsönbe: Kiko Casilla (Leeds United)
Távozott: Nino (visszavonult), Dani Calvo (Oviedo, i.), Antonio Barragán (szl.), Víctor Rodríguez (szl.), Omenuke Mfulu (szl.), Miguel Cifuentes (Ibiza, i.)
Kölcsönből vissza: Johan Mojica (Girona), Paulo Gazzaniga (Tottenham)

ESPANYOL BARCELONA
Érkezett: Landry Dimata (Anderlecht, kölcsön után végleg, 2 200 000), Álvaro Vadillo (Celta Vigo, kölcsön után végleg, 1 800 000), Miguelón (Villarreal, kölcsön után végleg, 500 000), Sergi Gómez (Sevilla, 1 000 000)
Kölcsönből vissza: Mohamed Ezzarfani (Mirandés), Víctor Gómez (Mirandés)
Távozott:

FC GETAFE
Érkezett: Stefan Mitrovics (Racing Strasbourg, 1 000 000), Carles Alená (Barcelona, kölcsön után végleg, 5 000 000)
Kölcsönbe: Vitolo (Atlético Madrid), José Macías (Deportivo Guadalajara), Sandro Ramírez (Huesca)
Kölcsönből vissza: Hugo Duro (Real Madrid B), Ignasi Miquel (Leganés), Jack Harper (Villarreal B)
Távozott: Amath Ndiaye (Mallorca, kölcsön után végleg, 4 000 000), Ángel Rodríguez (Mallorca, i.), Francisco Portillo (szl.), Xabi Etxeita (Eibar, i.)
Kölcsönbe: Jack Harper (Santander)
Kölcsönből vissza: Cucho Hernández (Watford), Kubo Takefusza (Real Madrid), Szofian Sakla (Villarreal)

FC GRANADA
Érkezett: Luis Abram (Vélez Sarsfield, i.)
Kölcsönből vissza: Antonín (Vallecano), Ramon Azeez (Cartagena)
Távozott: Roberto Soldado (Levante, 500 000), Rui Silva (Betis, i.), Fede Vico (szl.)
Kölcsönből vissza: Jesús Vallejo (Real Madrid), Yangel Herrera (Manchester City), Kenedy (Chelsea), Nehuén Pérez (Atlético Madrid), Domingos Quina (Watford)

UD LEVANTE
Érkezett: Enric Franquesa (Villarreal, 750 000), Roberto Soldado (Granada, 500 000)
Kölcsönből vissza: Pepelu (Guimaraes), Pablo Martínez (Mirandés), Hernani (al-Vahda), Koke (Mallorca)
Távozott: Cheick Doukouré (Leganés, i.), Rubén Rochina (szl.), Tono García (szl.)

RCD MALLORCA
Érkezett: Amath Ndiaye (Getafe, kölcsön után végleg, 4 000 000), Dominik Greif (Slovan, 2 500 000), Ángel Rodríguez (Getafe, i.), Jaume Costa (Villarreal, i.)
Kölcsönbe: Pablo Maffeo (Stuttgart, 500 000)
Kölcsönből vissza: Pablo Valcarce (Ponferradina), Igor Zlatanovic (Castellón), Stoichkov (Sabadell), Alex Alegría (Zaragoza)
Távozott: Ante Budimir (Osasuna, kölcsön után végleg, 8 000 000), Miquel Parera (Santander, i.), Igor Zlatanovic (Makkabi Netanija, i.), Fran Gámez (Real Zaragoza, i.)
Kölcsönből vissza: Murilo de Souza (Braga), Marc Cardona (Osasuna), Álvaro Giménez (Cádiz), Víctor Mollejo (Atlético Madrid), Koke Vegas (Levante)

CA OSASUNA
É
rkezett: Ante Budimir (Mallorca, kölcsönből vissza, 8 000 000), Jonás Ramalho (Girona, kölcsönből vissza, 700 000), Kike García (Eibar, i.), José Ángel (Eibar, i.), Javi Martínez Calvo (Osasuna B)
Kölcsönből vissza: Jaume Grau (Tondela), Rober Ibánez (Leganés), Marc Cardona (Mallorca), Brandon (Leganés)
Távozott: Rubén Martínez (AEK Larnaka, i.), Adrián López (szl.), Facundo Roncaglia (szl.), Brandon Thomas (Málaga, i.)
Kölcsönbe: Marc Cardona (Go Ahead Eagles)
Kölcsönből vissza: Jonathan Calleri (Maldonado), Jony (Lazio), Manu Sánchez (Atlético de Madrid)

REAL MADRID
Érkezett: David Alaba (Bayern München, i.)
Kölcsönből vissza: Jesús Vallejo (Granada), Brahim Díaz (Milan), Dani Ceballos (Arsenal), Gareth Bale (Tottenham), Kubo Takefusza (Getafe), Luka Jovics (Frankfurt), Martin Ödegaard (Arsenal)
Távozott: Sergio Ramos (PSG, i.)
Kölcsönbe: Brahim Díaz (Milan, 3 000 000)

REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN
Érkezett: Peter Pokorny (RB Salzburg, 2 000 000), Mathew Ryan (Brighton, i.), Diego Rico (Bournemouth, 500 000)
Kölcsönbe: Kévin Rodrigues (Eibar)
Kölcsönből vissza: Willian José (Wolverhampton)
Távozott: Miguel Ángel Moyá

FC SEVILLA
É
rkezett: Marko Dmitrovics (Eibar, i.)
Kölcsönből vissza: Rony Lopes (Nice), Juan Berrocal (Mirandés), José Alonso Lara (Deportivo La Coruna), Juan Soriano (Málaga), Alejandro Pozo (Eibar), Bryan Gil (Eibar), Ibrahim Amadou (Angers), Oussama Idrissi (Ajax), Erik Lamela (Tottenham)
Távozott: Guilherme Arana (Atlético Mineiro, kölcsön után végleg, 2 500 000), Franco Vázquez (Parma, i.), Juan Soriano (Tenerife, i.), Tomas Vaclík (szl.), Sergio Escudero (szl.), José Alonso Lara (Betis B, i.), Aleix Vidal (szl.), Sergi Gómez (Espanyol, 1 000 000), Bryan Gil (Tottenham, 25 000 000 és Erik Lamela játékjoga)
Kölcsönbe: Juan Berrocal (Gijón)

FC VALENCIA
Érkezett:
Kölcsönbe:
Giorgi Mamardasvili (Dinamo Tiflisz, 200 000), Omar Alderete (Hertha)
Kölcsönből vissza: Jorge Sáenz (Celta Vigo), Rubén Sobrino (Cádiz)
Távozott: Eliaquim Mangala (szl.), Kévin Gameiro (Strasbourg, i.)
Kölcsönből vissza: Patrick Cutrone (Wolverhampton), Ferro (Benfica), Christian Oliva (Cagliari)

FC VILLARREAL
Érkezett: Juan Foyth (Tottenham, kölcsön után végleg, 15 000 000), Manu Morlanes (Almería, 4 000 000), Aissza Mandi (Betis, i.), Boulaye Dia (Reims, 12 000 000)
Kölcsönből vissza: Iván Martín (Mirandés), Xavi Quintilla (Norwich City), Enric Franquesa (Girona), Mario González (Tondela), Jorge Cuenca (Almería), Javi Ontiveros (Huesca), Szofian Sakla (Getafe)
Távozott: Manu Morlanes (Almería, kölcsön után végleg, 3 000 000), Mario González (Braga, 1 500 000), Enric Franquesa (Levante, 750 000), Miguelón (Espanyol, kölcsön után végleg, 500 000), Jaume Costa (Mallorca, i.), Carlos Bacca (szl.)
Kölcsönbe: Xavi Quintilla (Leganés), Iván Martín (Alavés)

RAYO VALLECANO
Érkezett: Fran García (Real Madrid B, kölcsönből után végleg, 2 000 000), Iván Balliu (Almería, i.), Randy Nteka (Fuenlabrada, 1 300 000), Pathé Ciss (Fuenlabrada, 1 000 000)
Távozott: Alberto García (visszavonult), Antonín (Granada), Miguel Ángel Guerrero (Nottingham Forest), Luis Advíncula (Boca Juniors, 2 000 000)

Lezárva vasárnap, vastaggal az elmúlt hét átigazolásai.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik