El Clásico: szaporodnak a gondok – Ramos nélkül maradhat a Real

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.02. 07:35
null
Ramos a szerdai kupameccsen sérült meg (Fotó: Marca)
A Marca pénteki híre szerint sérülés miatt kérdésessé vált a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos játéka a szombati, Barcelona elleni bajnoki rangadón.

 

Sergio Ramos szerdán, a Barca ellen 3–0-ra elveszített kupamérkőzésen sérült meg, amikor ütközött csapattársával, Casemiróval.

A Marca szerint Ramos már a meccs előtt is kisebb problémával bajlódott, amire az ütközés következtében még rásérült. Szombat esti játékáról nap közben dönthet az orvosi stáb, annak függvényében, hogy mennyit javult az állapota.

A lap hozzáteszi, hogy Ramos kiesése tovább nehezítheti Santiago Solari vezetőedző dolgát, hiszen a védelemből Nacho eltiltás miatt nem szerepelhet, Raphaël Varane pedig ugyancsak a kupatalálkozón szenvedett térdsérülést.

A meccs előtti sajtótájékoztatón Solari arról beszélt, tisztában vannak azzal, hogy a bajnokság megnyerésétől elég távol kerültek, de egy szombati győzelemmel azért sokat javíthatnának a pozíciójukon. A szakember hangsúlyozta, túltették magukat a szerdai vereségen, mindent meg fognak tenni azért, hogy a La Ligában megverjék a Barcelonát.

A 20.45 órakor kezdődő el Clásicót a házigazda Real Madrid a tabella 3. helyéről várja, hátránya kilenc pont az éllovas Barcával szemben.

SPANYOL LA LIGA
A 26. FORDULÓ SZOMBATI MÉRKŐZÉSEI

13.00: Espanyol–Real Valladolid
16.15: Villarreal–Deportivo Alavés (Tv:Spíler2)
18.30: Huesca–Sevilla
20.45: Real Madrid–FC Barcelona (Tv:Spíler2)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik