Coentrao a Real ötödik nyári igazolása - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.07.05. 16:46
null
Fábio Coentrao is a Real Madridé (Fotó: Reuters)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Benfica hivatalosan bejelentette, hogy megegyezett a Real Madriddal Fábio Coentrao eladásáról, akiért 30 millió eurót fizet a spanyol klub. A hírt a blancók is megerősítették.

Eldőlt, hogy Fábio Coentrao a Real Madridnál folytatja a pályafutását. Az utóbbi napokban a spanyol sajtó már szinte biztosra vette, hogy a fővárosi klub megszerzi a portugál válogatott védőt a Benficától, és most a lisszaboni csapat jelentette be, hogy 30 millió euróért eladja őt a blancóknak.

A hírek szerint mindemellett Ezequiel Garay a Benficához kerül a Realtól, és az AS szerint így a blancók 20 millió eurót fizetnek ki készpénzben, míg a fennmaradó 10 millió eurót az argentin játékos átadásával róják le.

A balhátvéd tegnap érkezett meg Madridba, és ma átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd a Santiago Bernabéu Stadionba ment, hogy aláírja a hat évre szóló szerződését

A mai tárgyalásokon a hírek szerint Florentino Pérez klubelnök, Luiz Filipe Vieira, a Benfica elnöke, José Ángel Sánchez, a Real Madrid általános igazgatója és a játékos érdekeit képviselő Jorge Mendes – aki José Mourinho és Cristiano Ronaldo ügynöke is – vett részt a futballista mellett.

Késő délután a Real Madrid hivatalos honlapja is megerősítette a hírt, és beszámolt arról, hogy a portugál játékos átesett az orvosin, és hatéves szerződést kötött a klubbal.

Coentrao José Mourinho vezetőedző ötödik nyári szerzeménye az idén: a „királyiak" korábban már megszerezték Nuri Sahint, Hamit Altintopot, José Callejónt és Raphaël Varane-t is.

Florentino Pérez és a Real új szerzeménye (Fotó: realmadrid.com)
Florentino Pérez és a Real új szerzeménye (Fotó: realmadrid.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik