Barcelona: Xavi jóváhagyta, Dani Alves visszatér – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.11.12. 19:41
null
Minden jel arra utal, hogy Dani Alves visszatér a Barcelonához (Fotó: AFP)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek, valamint az átigazolási ügyekben rendre jól értesült Fabrizio Romano olasz újságíró információi szerint Dani Alves szabadon igazolható játékosként visszatér az FC Barcelona labdarúgócsapatához.

 

A spanyol sajtóban megjelenő hírek szerint a katalán klub és a brazil futballista hamar megállapodott egymással a szerződés részleteiről, miután az együttes új vezetőedzője, Xavi jóváhagyta, sőt kifejezetten szorgalmazta korábbi csapattársa visszatérését.

Dani Alves fél plusz egy évre írhat alá a Barcához. A tervek szerint a 38 éves brazil futballista a jövő héten már a katalánokkal edzhet, és ekkor kerülhet sor a szerződtetésének hivatalos bejelentésére is.

Az As úgy tudja, Dani Alves „szinte ingyen” játszik majd a Barcelonában. Amennyiben a spanyol liga áldását adja rá, a tapasztalt labdarúgó azonnal Xavi rendelkezésére állhat – ellenkező esetben januártól segítheti ismét régi-új alakulatát.

Alves korábban 2008 és 2016 között futballozott a Barcában, amellyel többek között hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert. Utána játszott a Juventusban és a Paris Saint-Germainben is. Legutóbbi csapatától, a Sao Paulótól szeptemberben távozott, azóta szabadon igazolható.

Fabrizio Romano olasz újságíró már kész tényként kezeli Dani Alves visszatérését a Barcához


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik