Barcelona: Vermaelen debütál, Xavi kezd a szombati bajnokin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 18:26
A Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a szezon utolsó bajnoki mérkőzésén, a Deportivo elleni összecsapáson a nyáron távozó Xavi a kezdőcsapatban kap helyet, és a hosszú sérüléséből felépülő Thomas Vermaelen is pályára lép.

„Xavi meghozta a döntést, amit a legjobbnak érzett. Mindenről beszéltem vele. Arról is, hogy a Barcelona mit jelentett, mit jelent és mit fog jelenteni a számára. Még mindig megvan rá az esély, hogy további két trófeát nyerjen velünk” – utalt Luis Enrique a pályafutását a katari al-Szaddban folytató 35 éves középpályásra.a pályafutását a katari al-Szaddban folytató 35 éves középpályásra.

„A kor mindenkit utolér, ilyen a profi sport. Xavi még évekig képes lenne a Barcában játszani. A pályán és azon kívül is rengeteget segített a csapatnak, mindent megtett, amit elvártunk tőle” – mondta a Barcelona vezetőedzője.

„A Deportivo ellen az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok jutnak szerephez. Itt az ideje, hogy Vermaelen bemutatkozzon, míg Xavi a kezdőcsapatban kap helyet” – szögezte le a szakember.

Mint arról beszámoltunk, Xavi tiszteletére a Barcelona speciális mezben lép pályára a szezon utolsó bajnoki mérkőzésén, mely szombaton 18.30 órakor kezdődik a Camp Nouban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik